Fenerbahçe'nin yıldız ismi Ozan Tufan ifade verdi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fenerbahçe'nin yıldız ismi Ozan Tufan ifade verdi

Son dakika.. Fenerbahçe'in yıldız futbolcusu Ozan Tufan, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipler yurda kaçak yollarla ve belgelerle lüks araç soktuğu belirtilen çeteye yönelik bu sabah gerçekleştirdiği operasyon kapsamında jandarmaya "Müşteki" sıfatıyla ifadesine başvuruldu..

Takip Et

Bu sabah İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın, gümrük kaçağı lüks otomobil sahiplerine yönelik kapsamlı bir operasyon yaptığı öğrenildi. Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında 20 kişi gözaltına alındı.Sabah saatlerinde yürütülen operasyon kapsamında lüks araçlara el konulduğu öğrenildi. 

Ozan Tufan’ın söz konusu çeteden araç satın aldığı ve mağdur olduğu gerekçesiyle ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Ozan Tufan Maslak’taki İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’na ifade verdi.

Ozan Tufan Lüks AracıJandarma tarafından gözaltına alınan Ozan Tufan'ın Mart ayında aldığı lüks araba tartışma konusu olmuştu.

Türkiye’nin çeşitli noktalarındaki gümrüklerden yurda kaçak lüks araç ve sahte sigara sokulduğunu ihbar alan İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı üzerine kaçakçılık faaliyetini incelemeye aldı. 6 aylık titiz bir çalışma sonucu Tuğgeneral Hüseyin Kurtoğlu emrindeki İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bu sabah çeteye yönelik operasyon için düğmeye bastı.

Başsavcılığın talimatı üzerine harekete geçen ekipler 46 kişi hakkında verilen gözaltı kararını yerine getirmek üzere harekete geçti. Şüphelilerin adreslerine sabahın ilk saatlerinden itibaren operasyon düzenlendi. Ayrıca adreslerde hakimlik kararıyla arama gerçekleştirildi. Dijital ve yazılı tüm evraklara suç delili olabileceği şüphesiyle el konuldu.

Fenerbahçe'den 'Mağdur' Ozan Tufan açıklaması
23.05.2017

Fenerbahçe'den 'Mağdur' Ozan Tufan açıklaması

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin