Son dakika: Fenerbahçe Beşiktaş maçı çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Fenerbahçe Beşiktaş maçı çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi

Son dakika: Fenerbahçe Beşiktaş maçı çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.. Ülker Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi çıkan olaylar nedeniyle hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başına isabet eden sicimler nedeniyle hastaneye kaldırıldı..

Takip Et

Son dakika: Fenerbahçe Beşiktaş maçı tatil edildi..

Ülker Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi çıkan olaylar nedeniyle hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edildi.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçında çıkan olaylar

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan mücadele çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçında çıkan olaylar

GÜNEŞ MAÇA ÇIKMAYACAĞINI SÖYLEDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tünele girerken yüzüne gelen bir cisim sebebiyle yere düştü. Tecrübeli teknik adam  annesine küfredildiğini ve maça çıkmayacağını söyledi.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kafasına gelen cisimlerden dolayı 5 dikişi atıldı. Güneş tedavi için hastaneye götürüldü.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçında çıkan olaylar

KALKAVAN TATİL ETTİ

Mete Kalkavan içeri girerek yetkililerle konuştu. Tribünler nler. Küfür ettiğini Beşiktaş’ın korner kullandırılmadığını belirtti. Maçı iptal edeceğini söyledi. Karar maçın tatil edilmesi yönünde çıktı.

Başlangıcından itibaren gergin geçen maçın ikinci yarısında sahaya atılan yabancı maddeler Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’e isabet edince tecrübeli teknik adam yerde kaldı. Güneş'in kafasına 5 dikiş atıldığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçında çıkan olaylar

Daha sonra siyah beyazlı futbolcular ve hakem Mete Kalkavan soyunma odasına giderken Beşiktaşlı oyuncular ile Fenerbahçeli bazı futbolcular arasında koridorda da tartışma yaşandı.

Yaklaşık 15 dakikalık bekle

Ayrıntılar gelecek..

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin