Koray Aydın: Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener olacak


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Koray Aydın: Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener olacak

Son dakika.. Beklenen açıklama resmi olarak yapıldı... Dün düzenlediği basın toplantısında MHP ile yollarını ayıran ve Meral Akşener'in kuracağı yeni partiye katılacağını açıklayan MHP'nin önemli isimlerinden Koray Aydın, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programına katıldı.. Canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan Koray, '2019'da Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener olacak' dedi. Öte yandan Koray, Erdoğan-Akşener anketlerinden hep Akşener'in birinci çıktığını da sözlerine ekledi..

Takip Et

Son dakika.. Beklenen açıklama geldi.. Meral Akşener 2019'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı(başkanlık) seçiminde, kurulacak olan yeni partinin cumhurbaşkanı adayı olacak..

MHP’de Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye sert eleştirilerde bulunan ve dün Ankara'da düzenlediği toplantıyla Meral Akşener'in kuracağı yeni partiye katılacağını açıklayan Koray Aydın, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu programa katıldı.

Aydın, programda, 2019 yılında yapılacak olan Başkanlık seçimlerinde Meral Akşener'in aday olacağını açıkladı.

Meral Akşener Cumhurbaşkanı Adayı

"ERDOĞAN-AKŞENER ANKETLERİNDE BİRİNCE HEP AKŞENER ÇIKTI"

Aydın’ın açıklaması üzerine İsmail Küçükkaya, “Doğru anladım değil mi? Meral Akşener aday olacak…” dedi. Koray Aydın da ‘evet’ diyerek, Tayyip Erdoğan ile Meral Akşener’in isimlerinin olduğu anketlerin hiçbirinde Erdoğan birinci çıkamadığını belirtti.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin