Son dakika: Cumhurbaşkan Erdoğan Melih Gökçek’in istifasını istedi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Cumhurbaşkan Erdoğan Melih Gökçek’in istifasını istedi

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Ankara, Bursa, Balıkesir, Uşak, Niğde, Nevşehir Belediye Başkanlarının istifalarını istediği iddia ediliyor.. İddia Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'a da soruldu. Bozdağ ise, soruyu geçiştirmekle yetindi ve cevap vermedi. Öte yandan istifa haberlerinde ismi geçen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver de jet bir açıklama yaptı.

Takip Et

İşte Kanal D Haber'de yayınlanan o iddialarla iligli detaylar..

Melih Gökçek ve Bazı AKP'li Belediye Başkanlarının istifası istendi mi?

SON DAKİKA HABERİ... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ankara, Bursa, Balıkesir, Uşak, Niğde, Nevşehir Belediye Başkanlarının istifalarını istediği iddia edildi.

Kanal D'nin ana haber bülteninde son dakika olarak verilen habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan başta Melih Gökçek olmak üzere birçok AKP'li Büyükşehir Belediye Başkanının görevlerinden istifa etmelerini istedi..

İLGİLİ HABER

BOZDAĞ 'İSTİFA' SORULARINA CEVAP VERMEDİ
Konu Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ’a da soruldu.
Bozdağ, bir gazetecinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in de aralarında olduğu, Bursa, Balıkesir, Uşak, Niğde ve Nevşehir Belediye Başkanlarının istifalarını istediği iddiasına ise, “Ben hükümet sözcüsüyüm, onu parti sözcüsüne sorun” şeklinde karşılık verdi.

HAKAN ÜNVER’DEN JET AÇIKLAMA
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver twitterdan takipçilerine seslenerek Erdoğan’ın istifasını istediği haberini yalanladı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver İstifa mı etti

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin