Son dakika: 39 hakim ve savcı meslekten ihraç edildi. 5 Ekim (Bugün)


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: 39 hakim ve savcı meslekten ihraç edildi. 5 Ekim (Bugün)

Son dakika gelişmesi.. Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında 39 hakim ve savcının daha meslekten ihraç edildiğini açıkladı.. 5 Ekim (Bugün) tarihinde ihraç edilen 39 hakim ve savcıların listesi yükleniyor...

Takip Et

SON DAKİKA HABERİ.. 39 HAKİM VE SAVCI DAHA MESLEKTEN ATILDI

Hakimler ve Savcılar Kurulu FETÖ soruşturması kapsamında 39 hakim ve savcıyı daha meslekten ihraç etti. Böylece ihraç edilen savcı ve hakim sayısı toplamda toplam 4 bin 560 oldu.

Alınan bilgiye göre, HSK tarafından, 667 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin (KHK) 3. maddesinin 1. fıkrası kapsamında FETÖ/PDY ile iltisak ve irtibatları olduğu sabit görülen 39 hakim ve cumhuriyet savcısının meslekte kalmalarının uygun olmadığı ve ayrı ayrı olmak üzere meslekten çıkarılmalarına karar verildi.

Meslekten İhraç Edilen 39 hakim ve savcının isim listesi HSK tarafından kamuoyuna açıklandığı anda birhaberoku.com haber sitesinde yayımlanacaktır... Şu sıralarda ihraç edilenlerin isimlerinin Resmi Gazete'de yayımlanmak üzere sisteme dahil edildiği öğrenildi..

Ayrıntılar ve isimler gelecek..

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin