Son dakika: CHP ve İYİ Parti Anlaştı! İşte o iller: Ankara, İstanbul, İzmir..


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika: CHP ve İYİ Parti Anlaştı! İşte o iller: Ankara, İstanbul, İzmir..

İYİ Parti lideri Meral Akşener ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ittifak görüşmeleri kapsamında saat 20:00'de bir araya geleceği öğrenildi. İki liderin yerel seçimlerde ittifak yapma konusunda anlaştığı belirtildi. Gelen ilk bilgilere göre Ankara, İzmir, Adana, Antalya ve İstanbul'da CHP adayı desteklenecek. Denizli, Balıkesir Trabzon Mersin Samsun Erzurum ise İYİ Parti'de olacak.

Takip Et

CHP-İYİ Parti arasında yürütülen ittifak görüşmelerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir araya geleceği açıklandı. Liderlerin CHP Genel Merkezi’nde saat 20:00’de görüşeceği ifade edildi.


ANKARA İSTANBUL, İZMİR, ANTALYA CHP'DE
Kulislerden edinilen bilgilere göre iki parti ittifak konusunda anlaştı. Anlaşma sağlanan Ankara, İzmir, Adana, Antalya ve İstanbul’da CHP aday çıkaracak.


MERSİN, BALIKESİR, TRABZON, ERZURUM, SAMSUN İYİ PARTİ'DE..
Denizli, Balıkesir Trabzon Mersin Samsun Erzurum ise İYİ Parti'de olacak.


Gün içinde iki siyasi parti kaynaklarından ittifakın bittiği açıklaması yapılmıştı ancak son anda yapılan telefon trafiğiyle İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı ve Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın saat 15.30 civarında CHP Genel Merkezi’ne gitmişti. Bu gelişmenin ardından CHP heyeti de İYİ Parti’ye bir ziyaret gerçekleştirerek İYİ Parti Genel Merkezine gitmişti.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin