Son dakika: CHP'den Çanakkale'de 'Adalet Kurultayı' kararı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: CHP'den Çanakkale'de 'Adalet Kurultayı' kararı

Son dakika gelişmesi. Adalet Yürüyüşü'nün ardından 'Adalet Kurultayı' ile siyaset arenası bir kez daha ısınıyor.. CHP, 26-30 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale'de "Adalet Kurultayı" yapma kararı aldı.

Takip Et

Son dakika.. Cumhuriyet Halk Partisi(CHP), Çanakkale'de "Adalet Kurultayı" yapma kararı aldı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Bülent Tezcan, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısı düzenledi.

Tezcan,  "'Adalet Yürüyüşü'nün ardından toplumun her kesiminden çok önemli çağrılar geldi." dedi ve açıklamasına şöyle devam etti:

"Bütün toplum kesimlerinin adaleti tartışacağı bir kurultay talebi geldi Türkiye’den. Bütün adaletsizliklerin tartışılacağı bir kurultaya ihtyaç var dendi ve o nedenle, 26-30 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale’de 5 günlük bir adalet kurultayı yapacağız...

Bu kurultayda, toplumun her kesimi bütün boyutlarıyla Türkiye'de yaşanan adaletsizlikleri ve çıkış yolllaırnı konuşacak. Peki neden kurultay? Çünkü, tarihimizde atalarımız bütün büyük devlet meselelerini ve toplumsal sorunları kurultayla çözmüşler. Halk ve millet olarak bir araya gelmişler ve meseleleri çözmüşler. Adalet gibi temel mesele ancak ve ancak tarihi birikimimize uygun olarak adalet kurultayıyla mümkün olabilir dendi ve bizim tarafımızdan bunun uygulanması zaruri olarak görüldü..."

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin