Son dakika: Burak Yılmaz'ın içinde bulunduğu araç takla attı!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Burak Yılmaz'ın içinde bulunduğu araç takla attı!

Son dakika haberi... Burak Yılmaz'ın içinde bulunduğu lüks araç takla atarak park halindeki cipe çarptı. Polis, ilk incelemede kaza yerindeki sürücüyü bulamadı. Görgü tanığı, Burak Yılmaz'ın iyi durumda olduğunu ve Selçuk İnan'la Olcan Adın olduğunu tahmin ettiği kişinin tecrübeli futbolcuyu götürdüğünü belirtti

Takip Et

Doğan Haber Ajansı'nın (DHA) haberine göre feci kaza, 05.00 sıralarında Sarıyer'de meydana geldi. Lüks spor otomobil, ismi henüz belirlenemeyen sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıktı.

Kazadan hemen önce BUrak Yılmaz sosyal medya hesabından Olcan Adın

Araç taklalar atarak yolun bitişiğindeki alanda park halinde bulunan cipe çarptı. Kazayı yara almadan atlattığı sanılan sürücü, iddiaya göre dakikalar sonra olay yerine gelen başka bir araca binip bölgeden uzaklaştı.

Burak Yılmaz kaza Yaptı Ferrari araç

POLİS KAZA YERİNDE İNCELEME YAPTI
İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri her ters dönmüş haldeki lüks otomobil ile cipin içini kontrol etti. Ne polis ne de itfaiye, araçta ve çevrede sürücüyü bulamadı. 

Burak Yılmaz kaza Yaptı Ferrari araç

" BURAK YILMAZ'I ALDILAR GÖTÜRDÜLER"
Kazanın görgü tanığı Ahmet Güler, "Araç buradan geldi. Baktım araba takla atarak bariyerleri aştı. Cipe çarptı, ters döndü. İçindekinin Burak olduğunu da bilmiyordum. Koştum zaten kapıyı açtım çıktı. 'Ambulans ister misiniz?' diye sordum.  'Yok' dedi. Burak Yılmaz'dı. Daha sonra siyah bir minibüs geldi. Galiba Selçuk İnan'la, Olcan Adın da geldiler. Burak'ı aldılar, götürdüler.

Burak Yılmaz kaza Yaptı Ferrari araç

Durumu iyiydi. Herhangi bir şeyi yoktu. Selçuk İnan'la birlikte bindi, minibüse gitti. Ben o sırada karşı yoldaydım" dedi.

Kazadan hemen önce BUrak Yılmaz sosyal medya hesabından Olcan Adın
Kazadan hemen önce Burak Yılmaz sosyal medya hesabından Olcan Adın ve Selçuk İnan ile çekilmiş bir görsel paylaşmıştı.. 

Öte yandan kazadan yaklaşık 3 saat önce Burak Yılmaz'ın sosyal medyadan Selçuk İnan ve Olcan Adın'la çekilmiş bir fotoğraf paylaştığı görüldü. Polis ekipleri, lüks aracın sürücüsüne ulaşmak için çalışma başlattı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin