Bodrum'da Çilek ve Sess'de saldırı: 18 yaşındaki Furkan Say öldü 3 yaralı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Bodrum'da Çilek ve Sess'de saldırı: 18 yaşındaki Furkan Say öldü 3 yaralı

Son dakika.. Muğla'nın Bodrum ilçesinde şarkıcı Berksan'ın sahibi olduğu Çilek ve bir diğer ünlü gece kulübü Sess silahlı saldırıya uğradı.. Silahlı saldırıda sahilde komi olarak çalışan 18 yaşındaki Furkan Say hayatını kaybetti, 3 garson da yaralandı. Çilen'in sahibi Berksan saldırıya ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı..

Takip Et

Bodrum'da Göltürkbükü Mahallesi'ndeki gece kulübüne kimlikleri henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahlı saldırı düzenlendi.

Çilek Beach Club’a gelerek sahile inen çift tabancalı bir saldırgan iddiaya göre önce Sess Beach Club’u sordu. Ardından da hemen yan taraf olduğunu öğrenince o yöne doğru yöneldi. Her iki beach club arasına geldiğinde ise saldırgan belindeki iki tabancayı çıkarıp, rastgele ateş etmeye başladı. Yaklaşık 400 kişinin çalan müzikler eşliğinde eğlendiği her iki beach club kurşun yağmuruna tutulurken, büyük panik çıktı.

18 YAŞINDAKİ FURKAN SAY HAYATINI KAYBETTİ
Saldırıda vücutlarının çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Sess Beach Club’ta komi 18 yaşındaki Furkan Say, garson 28 yaşındaki Nesibi Günenç ile Çilek Beach Club’ta garson olarak çalışan 29 yaşındaki Yasin Kaya ile 2 müşteri yaralandı.

Çıkan büyük panikten yararlanan çifte tabancalı saldırgan geldiği otomobile binerek kaçtı.

3 AY ÖNCE AÇILDI

Silahlı saldırının yaşandığı Çilek Beach Clup'ın geçtiğimiz 20 Mayıs'ta açıldığı, açılışa bir çok ünlü ismin katıldığı anlaşıldı.

Bodrum'daki saldırı sonucu Çilek'in sahibi olan şarkıcı Berksan "Saldırı sadece bize yönelik değildi, Sess tarafından da çok yaralanan ve malesef ölen var" dedi.

"SALDRIGANI TANIMIYORUZ, HEPİMİZ EKMEĞİMİZİN DERDİNDEYİZ.."

Çilek Beach Club muhasebecisi Gökhan Balcı olayı anlatırken, “Tesisimize gelen bir kişi, içeri girip Sess Becah Club’ı sormuş. Ardından da biraz uzaklaşıp, sağa sola rastgele ateş etmeye başlamış. Kabusu yaşadık. Saldırganı tanımıyoruz ve niye böyle bir şey yaptığını da bilmiyoruz. Ortalıkta iki beach clup arasında husumet olduğu, çalışanlarının birbirine girdiği gibi söylentiler dolaşıyor. Bunlar gerçeği yansıtmıyor. Herkes ekmeğinin peşinde, saldırganın bir an önce yakalanıp, hakettiği cezayı almasını istiyoruz” dedi.

JANDARMA İNCELEME BAŞLATTI:

Her iki beach club ve çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan jandarma, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin