Son dakika: Beşiktaş da Araplara satılıyor!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Beşiktaş da Araplara satılıyor!

Son dakika iddiası spor ve ülke gündeme bomba gibi düştü.. Spor yazarı Serdar Ali Çelikler, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Katar'a ziyareti sonrası Siyah-Beyazlıların büyük bir sponsorluk anlaşması hazırlığında olduğunu öne sürdü. Ancak, Çelik, sponsorluk ile başlayan bu ilişkinin arka planında, Beşiktaş kulübünün hisselerinin satışının olacağına dair bilgiler geldiğini sağlam kaynaklara dayandırdı.. Kulüp Başkanı Fikret Orman'ın Katar ziyaretine, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP'ye yakınlığıyla bilinen Ethem Sancak ve bazı işadamlarının yanı sıra önemli bir siyasi ismin de katılması bu iddiaları güçlendiriyor..

Takip Et

SON DAKİKA.. BEŞİKTAŞ DA MI ARAPLARA SATILIYOR?

Habertürk Gazetesi yazarı Serdar Ali Çelikler, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Katar ziyaretiyle ilgili kaleme aldığı yazısında şu ifadelere yer verdi:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Katar ziyareti malumunuz. Başkan Orman, yanında başta Ethem Sancak da olmak üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümete yakınlığıyla bilinen bazı isimler ile birlikte Katar’a gitti. Kamuoyuna yansımayan kısım ise bu ziyarette çok önemli bir siyasi ismin de bulunduğu.

Son dakika: Beşiktaş Araplara mı satılıyor?

Katar’ın en önemli isimlerinden biri ile yapılan görüşme duyurulduğu kadarıyla önemli bir sponsorluk anlaşması için. Ancak bana gelen istihbarata göre Katar sermayesinin Beşiktaş hisseleri ile de ilgilendiği yönünde.

Son dakika: Beşiktaş Araplara mı satılıyor?

Bir süredir süregelen; İstanbul’da da başlayıp Katar’ın başkenti Doha’da devam eden görüşmeler zincirinin sonucunda seneye Beşiktaş’ın ciddi bir sponsorluk anlaşması yapacağı konuşuluyor.

Ama kaynaklarım diyor ki; “Sponsorluk ile başlayan bu ilişki bir süre sonra A.Ş.’nin en azından bir kısmının satılmasını da kapsayabilir.”

Son dakika: Beşiktaş Araplara mı satılıyor?

TRABZONSPOR İÇİN DE 'ARAPLARA SATILIYOR' İDDİALARI VARDI!

Bir süre önce hem Katar hem de Türkiye basınına bir iddia yansımıştı. Trabzonspor’un hisselerinin bir kısmının Katarlılara  satıldığı haberi yazılmıştı. Bu haber yalanlandı ve böyle bir gelişme de olmadı.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin