Son dakika: Benzine bu gece yarısından itibaren zam bekleniyor


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika: Benzine bu gece yarısından itibaren zam bekleniyor

Son dakika.. Motorine gelen zammın ardından bir zam haberi de benzinden geldi.. Benzin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren 20 kuruş civarı zam bekleniyor. Dün motorine 22 kuruş zam gelmişti..

Takip Et

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatlarının yukarı yönlü hareket etmesi ve petrol ihraç eden ülkelerin üretim kısıntısına gitmesi Türkiye’deki akaryakıt fiyatlarını yakından etkiliyor.

ABD İRAN GERGİNLİĞİ, BİZİ DE GERİYOR!..

ABD-İran gerginliğinin etkisiyle benzinin ton fiyatı, uluslararası piyasalarda 580 dolardan 625 dolara yükseldi. Bu artış, benzinin litre fiyatında 18-19 kuruş düzeyinde zammı gündeme getirdi.

DÜN MOTORİNE ZAM GELMİŞTİ
Dün motorinde 25 Haziran'dan geçerli toplam 23 kuruş zam yapılmıştı. Bugün ise benzin fiyatlarına 20 kuruş civarı zam bekleniyor. Akaryakıt yetkilileri bu zammın tamamının tüketiciye yansıyacağını söylüyor. Eşel mobil sisteminin devreye girmesi için 15 kuruş civarı bir zammın daha gelmesi gerekiyor.

23 Haziran İstanbul seçimin ardından başlayan zam dalgası kapsamında kuru çayın fiyatı yüzde 15, şekerin ise yüzde 16 oranında artmıştı...

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin