Son dakika: Atilla Taş Tahliye edildi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Atilla Taş Tahliye edildi

Son dakika haberi.. FETÖ'nün Medya Yapılanması Davası'nda mahkeme tutuklu sanıklar Atilla Taş, Murat Aksoy ve Davut Aydın'ın tahliyesine karar verdi.

Takip Et

Son dakik ahaberi... Atilla Taş tahliye edildi... 

FETÖ'nün Medya Yapılanması Davası'nda mahkeme tutuklu sanıklar Atilla Taş, Murat Aksoy ve Davut Aydın'ın tahliyesine karar verdi.

29 SANIK YARGILANIYOR..

FETÖ'nün medya yapılanmasına ilişkin, 23'ü tutuklu 29 sanığın yargılandığı davada, Atilla Taş, Murat Aksoy ve Davut Aydın'ın tahliyesine karar verildi.

Atilla Taş Tahliye
Atilla Taş savunmasında “Atilla Taş ile terör olsa olsa espriyle yan yana gelebilir” demişti

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda bulunan İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada 23’ü tutuklu 26 sanık hazır bulundu. Mahkeme başkanı ilgili kurumlardan istenen bazı raporların dava dosyasına ulaştığını açıkladı.

BANK ASYA HESAPLARI
Sanıkların Bank Asya’da hesabının bulunup bulunmadığı, var olan hesaplarda örgüt talimatı sonrasında şüpheli bir durumun olup olmadığına ilişkin bilgilerin yer aldığı raporda, aralarında Atilla Taş’ın da bulunduğu 6 sanığın Bank Asya’da hesabının bulunmadığı kaydedildi. Tutuklu 4 sanığın ise Bank Asya’daki hesaplarının şüpheli olduğu, diğer sanıkların ise bankada hesabının bulunduğu ancak hayatın olağan akışına aykırı bir hareketin söz konusu olmadığı belirtildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin