Son dakika: Arda Turan'a FETÖ şoku! Soruşturma açıldı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika: Arda Turan'a FETÖ şoku! Soruşturma açıldı

Son dakika.. Eşi Özlem Ada Şahin'i taciz edip kafa atarak burnunu kırdığı şarkıcı Berkay ile yaşadığı silahlı kavga ile Türkiye'nin gündemine 'yeniden' bir skandal ile giren futbolcu Arda Turan hakkında flaş gelişme.. FETÖ’nün futboldaki yapılanmasına ilişkin futbolcular Arda Turan, Okan Buruk, Emre Belözoğlu ve Bursaspor eski teknik direktörü Bülent Korkmaz hakkında İstanbul Başsavcılığı tarafından soruşturma yürütüldüğü ortaya çıktı.

Takip Et

SON DAKİKA.. ARDA TURAN'A FETÖ ŞOKU.. HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI...

Vatan gazetesinden Elif Altın'ın haberine göre, ünlü futbolcular hakkındaki soruşturmanın “FETÖ terör örgütüne üye olmak”, “Örgüte üye olmamakla birlikte bilerek ve isteyerek yardım etmek” suçlarından yürütüldüğü öğrenildi.Hakkında FETÖ incelemesi başlatılan futbolcular arasında Arda Turan'ın da olduğu olrtaya çıktı
 
BAĞLANTILARI İNCELENİYOR

İLGİLİ HABER

Futbolcular hakkında örgütle bağlantılarının olup olmadığı araştırılıyor. Soruşturmayı yürüten savcılık, ünlü isimlerin ifadelerinin alınıp alınmayacağına karar verecek. Belözoğlu, Turan, Buruk ve Korkmaz hakkındaki soruşturma dosyaları ayrı ayrı yürütülüyor. 
 
Daha önce eski futbolcular Bekir İrtegün, Uğur Boral, Zafer Biryol, Ersin Güreler, İsmail Şengül, eski milli kaleci Ömer Çatkıç hakkında ‘silahlı terör örgütü üyeliği’ suçundan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. 

TURAN İÇİN 12,5 YIL HAPİS CEZASI İSTEMİ
 
Başakşehir'in kiralık futbolcusu Arda’nın, şarkıcı Berkay’la yaşadığı silahlı taciz kavgasından dolayı hakkında, 'cinsel taciz', 'kasten yaralama', silahla tehdit', 'ruhsatsız silah taşıma' ve 'genel güvenliği tehliye atmak' suçlarından 12.5 yıl hapsi isteniyor. Turan'a Kulübü Başakşehir'de 2.5 milyon lira para ceza kesmişti. VATAN

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin