533 Polis görevlerine iade edildi: İsim listesi açıklandı mı?


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
533 Polis görevlerine iade edildi: İsim listesi açıklandı mı?

FETÖ'den yargılanan 533 polis görevlerine iade edildi.. İade edilen emniyet personel ve polislerin isim listesi yayınlandı mı.. Emniyet Genel Müdürlüğü internet sitesinde veya Resmi Gazete'de göreve iade edilen polislerin isimleri yayınlandı mı? İşte tüm merak edilenler..

Takip Et

533 Polis ve Emniyet Teşkilatı mensubu ile görevlerine iade edildi.

Emniyet Emniyet Genel Müdürlüğü : FETÖ terör örgütüne mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olduğu iddiasıyla daha önce görevden uzaklaştırılan ve durumu tekrar değerlendirilen 533 Emniyet Teşkilatı mensubu Bakanlık Oluru ile görevlerine iade edildi.

FETÖ mensubiyeti veya iltisakı iddiasıyla görevlerinden uzaklaştırıldıktan sonra durumu tekrar değerlendirilen emniyet mensuplarından 533'ünün görevlerine iade edildiği bildirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan açıklamada, FETÖ mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olduğu iddiasıyla daha önce görevden uzaklaştırılan ve durumu tekrar değerlendirilen 533 emniyet mensubunun, İçişleri Bakanlığı oluruyla görevlerine iade edildiği kaydedildi.

Göreve iade edilen polis memurlarının isimleri

İSİM LİSTESİ AÇIKLANDI MI?

Herkesin merak ettiği 533 polisin isim listesi yayınlandı mı? Şuana kadar polislerin kimler olduğu netlik kazanmadı. İlerleyen saatlerde isim isim tam listeleri kısa süre içinde haberimizde bulabilirsiniz. Yada EGM'den isim listesini öğrenebilirsiniz.

GÖREVE İADE EDİLEN 533 POLİS VE EMNİYET MENSUBUNUN İSİM LİSTESİ AÇIKALNDIĞI ANDA BURADA OLACAK..

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin