Şok: Vatanım Sensin yayından kaldırıldı mı?


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Şok: Vatanım Sensin yayından kaldırıldı mı?

Ekranların en çok izlenen ve beğenilen dizisi Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı bu hafta yayınlanmadı. Belgesel niteli ve gerçek bir yaşam öyküsü üzerine izlenmeye değer tek dizi olması, Atatürk sevgisi, Kurtuluş savaşı, İzmir'in işgali dönemlerinde yaşananların aleni olarak gösterilip vatandaşın doğru bilgi alması bir takım karanlık güçleri rahatsız mı ediyor.. Son zamanlarda dillendirilen Vatanım Sensin dizisi yanından kaldırılacak söylentileri ne kadar gerçek? Bu rahatsız edici ihtimalleri acaba doğru mu? Vatanım Sensin 17 bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Ancak 2 Mart Perşembe günü yayınlanacak. Yani öyle görünüyor ki bu hafta Vatanım Sensin yayınlanmayacak.

Takip Et

Vatanım Sensin önceki bölümlerinde yarattığı milli atmosferle birçok kişinin ilgisini çekmiş, Mustafa Kemal, dev Türk Bayrağı gibi sahnelerle tüyleri diken diken etmişti. Vatanım Sensin’in yeni bölüm fragmanının hala yayınlanmaması dizi yayından kaldırıldı mı sorusunun sosyal medyada konuşulmaya başlamasına neden oldu. Survivor adlı yarışma programı ve Beşiktaş’ın Hapoel Beer-Sheva ile oynayacağı Avrupa Ligi maçıyla çakışan Vatanım Sensin’in yeni bölümünün reyting kaygısı nedeniyle ertelendiği sosyal medyada iddia edildi.

VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI. BU HAFTA VATANIM SENSİN YOK

iŞTE YENİ FRAGMAN:

Vatanım Sensin Yayından kaldırıldı mı?

VATANIM SENSİN YAYINLANACAK MI?

Vatanım Sensin’de son bölüm nefes kesen sahnelerle izleyiciyi ekran başına toplamıştı. Yunanların emriyle hapse atılan Cevdet, Yüzbaşı Yakup’un yardımıyla kaçmış ve Eşref Paşa’yı Yunan komutanlarına teslim etmişti.

Vatanım Sensin Ne zaman

Yeni bölümde neler olacağı merakla beklenirken, normalde yayınlanması gereken bölüm tanıtımları henüz yayınlanmadı.

Vatanım Sensin'in yayın programına göre bu akşam yayın saatinde belli olacak.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin