Silikon dudak mağduru Hemşire Merve Keleş'in son hali


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Silikon dudak mağduru Hemşire Merve Keleş'in son hali

Adana'da sahte estetikçi kadın kuaförü Soner G.'ye dudak silikonu yaptırdıktan sonra hayatı kararan hemşire Merve Keleş, sosyal medya hesabından son halini paylaştı. İşte silikon dudak mağduru hemşirenin son hali..

Takip Et

Çukurova Üniversitesi Balcalı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Göğüs Hastalıkları Polikliniği'nde hemşire olarak görev yapan 22 yaşındaki Merve Keleş'in hayatı bir anda alt üst olmuştu. Keleş, yaklaşık 2.5 ay önce arkadaşı aracılığıyla internette kendisini estetik uzmanı olarak tanıtan bayan kuaförü Soner G. ile tanışmış ve dudaklarına silikon yaptırmıştı.. 

Azerbaycan'da eğitim estetik ve plastik cerrahi eğitimi aldığını öne süren Soner G.'ye önce geçici dolgu yaptırmış, daha sonra dolgu bir haftada eriyince, bu kez 1000 TL'ye silikon dolgu yapılması konusunda anlaşmış, kliniği tadilatta olduğu için işlemi evde yapacağını söyleyen kuaför, 12 Nisan Çarşamba günü hemşire Merve Keleş'e operasyonu yapmıştı

Merve Keleş Silikon dudak mağduru son hali

Operasyondan hemen sonra Keleş'in dudakları şişmeye başlamış ve dudaklarını kaybetme ile karşı karşıya kalınca hastaneye başvurmuştu.

Merve Keleş Silikon dudak mağduru son hali

Silikon Dudak ağduru Hemşire Keleş son halini sosyal medyadan paylaştı
İşte silikon mağduru hemşire Merve Keleş'in son hali...

Merve Keleş Silikon dudak mağduru son hali

İLGİLİ HABER

'Silikon' vakasıyla alakalı da 4 kadın Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulununca Soner G. hakkında "unvan dolandırıcılığı ve yaralama" suçundan soruşturma başlatılmış, yapılan soruşturma sonucunda Soner G.'nin bu suçlardan da tutuklu yargılanmasına karar verilmişti.

Merve Keleş Silikon dudak mağduru son hali

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin