Siirt’te hain saldırı: Bir şehit dört yaralı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Siirt’te hain saldırı: Bir şehit dört yaralı

Siirt’in Eruh İlçesi kırsalında, bir grup PKK’lı terörist ile askerler arasında çıkan çatışmada bir kahraman asker açılan ilk ateşte şehit oldu, dört asker yaralandı. Ateş açıp kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgeye takviye ekip sevk edildi. Bölgede operasyon sürüyor.. Yaralı askerlerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Takip Et

Eruh İlçesi'ne bağlı Akmeşe Köyü kırsalında bir süre önce başlatılan operasyon kapsamında, bugün sabah saatlerinde PKK'lı teröristler ile sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada teröristlerin açtığı ilk ateşle bir asker şehit oldu, dört asker yaralandı. Yaralı askerler olay yerine sevk edilen helikopterle Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı askerlerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bölgede Siirt 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'na ait Atak helikopterleri ve jandarma özel harekat birliklerinin desteğiyle devam eden operasyonda, çatışma sonrası kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlatılan takip devam ediyor.

DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin