Sevda Betül Altıntaş'ı katleden katil Hasan Ç. yakalandı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Sevda Betül Altıntaş'ı katleden katil Hasan Ç. yakalandı

Gaziantep’in Araban ilçesinde bir sürücüsü kursunda tartıştığı 23 yaşındaki Sevda Betül Altıntaş'ı bıçaklayarak öldüren katil zanlısı Hasan Ç., polis ekiplerince yapılan operasyon sonucu yakalandı.

Takip Et

Gaziantep'in Araban ilçesi Yeni Altıntaş Mahallesi Akbudak Caddesi’ndeki bir sürücü kursunda çalışan 23 yaşındaki Sevda Betül Altıntaş ile kursta görüştüğü 29 yaşındaki Hasan Ç. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıkmış, kavganın büyümesi üzerine ise Hasan Ç., Sevda Betül Altıntaş’ı 7 bıçak darbesi ile öldürmüştü..

KATİL ZANLISININ İLK İFADESİ: BENİ OYALADIĞINI DÜŞÜNDÜM!

29 yaşındaki Hasan Ç.’nin emniyette alınan ilk ifadesinde, Sevda Betül Altıntaş ile 3 yıldır gönül ilişkisi olduğu iddia ettiği öğrenildi. Katil zanlının ifadesinde Altıntaş’ın kendisini oyaladığını düşündüğü için eline bıçak alarak, çalıştığı sürücü kursuna gittiğini ve aralarında çıkan tartışmanın sonucunda bıçaklayarak öldürdüğünü söylediği iddia edildi.

Sevda Betül Altıntaş cinayeti Gaziantep

KATİL ZANLISI TUTUKLANDI

Zanlı, Emniyetteki sorgusunun ardından tutuklanma istemiyle Araban Adliyesi’ne sevk edildi.  Katil zanlısı Hasan Ç. Araban Adliyesi Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak, Gaziantep L Tipi Cezaevine gönderildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin