Servisçi çatışmasında korkunç detay: Çocuğa cinsel istismardan sabıkalı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Servisçi çatışmasında korkunç detay: Çocuğa cinsel istismardan sabıkalı

İstanbul'da ilkokulda 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan öğrenci servisçisi çatışmasında son dakika gelişmesi.. Okul bahçesindeki o çatışmada ortaya çıkan korkunç gerçekler kan dondurdu.. Ölen servisçinin "kasten yaralama" suçundan 3 ayrı polis kaydı olduğu, aranan kişilerden birinin de "çocuğun cinsel istismarı"ndan sabıkası olduğu ortaya çıktı. Olayda 7 kişi gözaltına alındı. Şimdi akıllarda bu soru var: Ya o çatışma olmasaydı! Çocuklarımızı, çocuk istismarı da dahil birer şuç makinelerine mi teslim ediyoruz. Peki Türkiye'nin genelinde durum ne olacak. Bir diğer detay ise okul bahçesinde tam 16 el ateş açılmış..

Takip Et

Geçtiğimiz yıl da yine aynı sorunla karşı kaşıya kaldığımız 'öğrenci servisi ihaleleri' bu sene okul bahçeisnde yaşanan silahlı çatışma sonucunda bir can aldı. Hükümet yekilileri yaşanan olay sonrası gerekli incelemele ve denetlemelerin yapılacağını, sabıkası olanların 'okul servisi ihalelerine' katılamacağını açıklamıştı. Ancak görününen o ki çocuklarımız beterin beterine teslim ediliyor. Dün, okul bahçesinde yaşanan silahlı çatışmada ölen bir kişi "silahlı kasten yaralama" ve bir diğer kişinin de "çocuğa cinsel istismar"dan sabıkalı olduğu ortaya çıktı.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Ümraniye'de bir ilkokul bahçesinde önceki yıldan husumeti olan iki servis şirketi sahibinin kavgası silahlı çatışmaya dönmüştü. Sarılar Tur'un sahibi Ramazan Sarı ile Ömeroğlu Tur'un sahibi Cüneyt Elik arasındaki çatışma Elik'in ölümüyle sonuçlanmıştı. Olayda 7 kişi gözaltına alındı, 3 kişi ise firari durumda. 

Öğrenci servisi Çatışma Ümraniye

"ÇOCUĞA CİNSEL İSTİSMAR"DAN SABIKALI

Çatışmada ölen Cüneyt Elik'in "kasten yaralama" suçundan 3 kez polis kaydı olduğu ortaya çıktı. Polisin yakalamaya çalıştığı kişilerden 1'inin de "çocuğun cinsel istismarı" ndan polis kaydı bulunuyor.  

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre 2 grup arasındaki husumet geçtiğimiz yılın temmuz ayına dayanıyor. Otomobillerinde taşlı sopalı saldırıya uğrayan grubun üyeleri, bunu yaptıranın diğer servis şirketi olduğunu iddia edip polise başvuruyor. Sarılar ve Ömeroğlu şirketleri çalışanları arasında silah ve bıçakların da kullanıldığı çatışmaya yol açan husumetin başlangıcı bu olaya dayanıyor.

CNN TÜRK muhabiri İsmail Umut Arabacı'nın edindiği bilgiye göre, olay yerinde yapılan incelemede 16 mermi atıldığı ortaya çıktı. Olay yerinde yapılan incelemede 5 tane 9 mm, 6 tane 45'lik, 5 tane 7.65 mermi kovanı ile 1 tane 7.65 tabanca ve bir de levye bulundu. 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin