Servis şoförü 10 yaşındaki öğrenciyi dövdü


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Servis şoförü 10 yaşındaki öğrenciyi dövdü

Madde bağımlısı, sarhoşu, sabıkalısı, katili.. şimdi de öğrenci döven bir maganda servis şoförü olayı... Adana'da 6. sınıf öğrencisi, servis sürücüsü tarafından dövüldüğünü edildiğini söyleyince ailesi polise başvurdu.

Takip Et

Olay, Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 6. sınıf öğrencisi Y.S.O. (10) sabah servisle okuluna gitti. Okulun önüne geldiğinde servisten inen öğrenci, yolda okula girmek için beklemeye başladı. Bir başka servis sürücüsü, okul önünde yoğunluk olduğundan ilerleyemeyince sinirlenip aracından inerek yol kenarında bekleyen öğrenciyi yakasından tutarak kenara fırlattı.

ANNESİ ÇOCUĞUN YARASINI FARK EDİNCE ORTAYA ÇIKTI

Neye uğradığını şaşıran ve korkan çocuk koşarak okula girdi. Bu durumu kimseye anlatmayan çocuk, akşam servisle evine gitti. Annesi çocuğun kıyafetlerini çıkartırken göğüsünde yara olduğunu görünce ne olduğunu sordu. Bunun üzerine çocuk başından geçen olayı anlatınca annesi hemen okula ve ardından polise giderek şikayetçi oldu. Okul yönetimi bu olayı hangi servis sürücüsünün yaptığını tespit etmeye çalışırken, polis de şikayet üzerine konuyla ilgili inceleme başlattı. Ailesi, çocukları için Adli Tıp Kurumundan darp raporu aldı. Y.S.O., sürücünün kendisini birden fırlattığını ve çok korktuğunu söyledi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin