Serenay Sarıkaya Fi dizisi için yapılan 'erotik' eleştirilerine isyan etti


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Serenay Sarıkaya Fi dizisi için yapılan 'erotik' eleştirilerine isyan etti

Fİ dizisinde Duru karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya, dizisinin erotik sahneleri ve öpüşme sahneleriyle anılmasına ve gündeme getirilmesine çok üzüldüğünü söyledi.

Takip Et

Fİ'nin Duru karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya bir davete katıldı. "Fi" dizisinde rol alan oyuncu öpüşme sahneleri ve erotik sahneler ile ilgili de konuştu. Sarıkaya, "Diziyi sadece bunlarla var etmek haksızlık olur. Yaptığımız bunların çok ötesinde bir iş. Böyle haberlerin çıkması üzücü" sözleriyle sitem etti.

SERENAY'IN DİZİ PERFORMANSINA ÖDÜL VERİLDİ
Puhutv'den yayınlanan Fi yeni sezon Çi'de Duru karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya, dizideki performansıyla Ayaklı Gazete Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü aldı.

Serenay Erotik Sahneleri ve ödül, Ayaklı Gazete

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Günsür, Sarıkaya ile dizideki sevişme sahneleri nedeniyle eşi Katerina Mongio'nun sorun çıkardığı iddialarına karşı, “Katerina’nın sevişme sahnelerini izlemediği, beni kıskandığı konuşuluyor. Bu çok komik. Çünkü eşim diziyi zevkle izliyor, beğeniyor, ekibi takdir ediyor. Ayrıca Serenay ile araları çok iyi” açıklamasını yapmıştı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin