Sazlıbosna Barajı'nda, 5 yaşındaki bir kız çocuğuna ait ceset bulundu!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Sazlıbosna Barajı'nda, 5 yaşındaki bir kız çocuğuna ait ceset bulundu!

İstanbul'dan dehşet verici bir son dakika haberi geldi; Maalesef yine küçük bir çocuğumuzu koruyamadık.. Arnavutköy Sazlıbosna Barajı’nda, balıkçıların oltasına takılan büyük bez parçasına sarılı 5 yaşlarında kız çocuğuna ait ceset bulundu.. Minik kızın kimlik bilgileri ve bir cinayete mi kurban gittiği, yoksa bir kaza sonucu hayatını kaybettikten sonra mı baraj gölüne atıldığı, polisin yapacağı inceleme sonucu belli olacak..

Takip Et

SON DAKİKA.. İSTANBUL ARNAVUTKÖY SAZLIBOSNA BARAJI'NDA KÜÇÜK BİR KIZ ÇOCUĞA AİT CESET BULUNDU...

Olay, saat 04.30 sıralarında İstanbul Arnavutköy'de bulunan Sazlıbosna Barajı'nda meydana geldi. Balık tutmak için göle gelen balıkçılar, oltalarına bez parçası takıldığını fark etti.

Arnavutköy Sazlıbosna Kız çocuğu cesedi

Sarılı haldeki bezi olta ile kıyıya çeken balıkçılar, bezi açtıklarında ceset ile karşılaştı. Balıkçılar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, su içindeki cesedi çıkartarak inceleme yaptı.

Arnavutköy Sazlıbosna Kız çocuğu cesedi

BEZE SARILMIŞ VAZİYETTE 5 YAŞINDA KIZ ÇOCUĞU!

Ekipler, yaptıkları incelemede beze sarılmış haldeki cesedin 5 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kız çocuğuna ait olduğunu belirledi.

Arnavutköy Sazlıbosna Kız çocuğu cesedi

Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından 5 yaşındaki kız çocuğunun cesedi, cenaze aracına konularak kimlik tespiti için Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin