Şarkıcı Deniz Seki, cezaevinden çıktı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Şarkıcı Deniz Seki, cezaevinden çıktı

Ünlü Şarkıcı Deniz Seki, 2.5 yıldır tutuklu bulunduğu cezaevinden çıktı. Seki Cezaevi önünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Seki,"Sizleri çok özledim. uzun bir yolculuk oldu.." dedi

Takip Et

ŞARKICI Deniz Seki, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye oldu. Deniz Seki için sabahın erken saatlerinden itibaren hayranları ve çok gazeteci Cezaevi önünde beklemeye başladı. Seki ancak saat 15:40 sıralarında cezaevinden çıktı.

SIRTINDA GİTARIYLA GÜVERCİN UÇURDU

Deniz Seki'nin çıkışı sırasında izdiham yaşandı. Kameralar ve hayranları aynı anda kapıya yüklenince Seki için konuşmak zor oldu. Sırtında gitarıyla dışarı çıkan Seki, özgürlüğünün sembolü olarak hayranları tarafından getirilen beyaz güvercini uçurdu.

İLGİLİ HABER

SEKİ'DEN İLK AÇIKLAMA

"Allah'ıma çok şükür ediyorum" diyerek sözlerine başlayan Deniz Seki, " Bu kadar güzel bir sevgi seliyle karşılaştığım için teşekkür ediyorum. Hepiniz gelmişsiniz, zahmetler etmişsiniz. Bunca zaman sesim oldunuz. Benim dimdik ayakta durmamı sağladınız. Sizi çok özledim. Çok zorlu bir yolculuktu" dedi. Seki iki gün sonra basın toplantısı düzenleyeceğini söyleyip dinlenmek istiyorum diyerek müsaade istedi. Kendisini karşılamaya gelen araca binen Seki hayranlarına el salladı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin