Şahan Gökbakar, 20 Yıl Önceki Fotoğrafını Paylaştı Ortalık Yıkıldı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Şahan Gökbakar, 20 Yıl Önceki Fotoğrafını Paylaştı Ortalık Yıkıldı

Ünlü Komedyen Şahan Gökbakar'ın sosyal medyadan paylaştığı 'ergenlik döneminin son gününde çekilmiş' fotoğrafı olay oldu.. Recep İvedik 6 filminin çekimlerini tamamlayan Gökbakar, 20 yıl önce çekilen bir fotoğrafıyla takipçilerini şaşırttı.

Takip Et

Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından 20 sene önce çekilen vesikalık bir fotoğrafını paylaştı. Yanına yeni fotoğrafını da koyan Gökbakar, paylaşımına '20 yıl önce, 20 yıl sonra' notunu yazdı.

'ESKİDEN DAHA YAŞLIYMIŞSIN', 'KORKTUM'

Şahan Gökbakar'ın bir hayranı fotoğrafa, 'Abi küçükken daha yaşlıymışsın' yorumunu yaptı. Bir diğer takipçi ise, 'Ergenlik döneminin son yıllarının son günü. Korktum açıkçası.' yorumu yaparken, bir başka takipçisi ise 'Estetik yaptırmamış olmasının bir kanıtıdır bu foto öncelikle ama masum ifade gitmiş biraz hepimizde gitti o gerçi' şeklinde yorum yazdı.

HAYRANLARI RECEP İVEDİK 6'YI DÖRT GÖZLE BEKLİYOR

Recep İvedik serisinin yeni filminin devam eden çekimleri için Karacabey'deki Longoz Ormanları'nda Afrika köyleri kurdurdu. Gökbakar'ın hayranları, Recep İvedik'in Afrika macerasının anlatılacağı yeni filmini heyecanla bekliyor.

RECEP İVEDİK SETİ FRAGMAN: RECEP İVEDİK GERGEDAN B..KU YERKEN

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin