Rusya'ya yenildik! Şimdi hedef daha da dibe batmamak!


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Rusya'ya yenildik! Şimdi hedef daha da dibe batmamak!

Liderlik şansını Rusya’da kaçıran ve EURO 2020 yolunda umutlarından birini yitiren Türkiye hedef küçülttü. Milliler artık bir alt gruba düşmemek için mücadelesi verecek. Millilerimizin bir sonraki karşılaşması İsveç ile. Bu maçtan 1 puan yeterli gelecek..

Takip Et

A Milli Futbol Takımımız, Uluslar Ligi'nde Rusya deplasmanında 2-0 kaybederek, liderlik biletini kaçırdı. EURO 2020 yolunda Uluslar Ligi'nde play-off oynama şansını yakalamak adına liderliğe çıkmak isteyen ay-yıldızlılar, Rusya'ya iki maçta da yenilerek 3. maçlar sonunda liderliği rakibine verdi. 1 puanlı İsveç de Türkiye ve Rusya ile yapacağı iki maçı kazanması halinde liderliği yakalama şansına erişti.

B Grubu'nda sadece İsveç'i 3-2 yenen Türkiye de hedef değiştirmek zorunda kaldı. Grubun son maçını İsveç ile oynayacak olan Mircea Lucescu ve öğrencileri, rakibine karşı 3 puan almayı amaçlayacak.

MİLLİLERE 1 PUAN YETERLİ!

Statü gereği grupta 3. olacak takım, bir alt kümeye düşecek. 2. olan takım ise olduğu yerde kalacak. Bir alt kümeye düşmeme adına İsveç'i devirmek zorunda olan Milliler, ayrıca gruptaki diğer karşılaşmada Rusya ile İsveç'in ne sonuç alacağını da bekleyecek. Eğer İsveç, Rusya'yı yenemezse, Türkiye'ye 1 puan yeterli olacak.

PEKİ TÜRKİYE İSVEÇ MAÇI NE ZAMAN?

Aksi takdirde, ay-yıldızlı ekibimiz İsveç mücadelesinden mutlaka 3 puan çıkarmayı umacak. Türkiye A Milli Futbol Takımımız, İsveç ile 17 Kasım'da Türkiye'de karşılaşacak.

 

 

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin