Galatasaray 3-1 Bursaspor ÖZET izleyin, Canlı anlatım


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Galatasaray 3-1 Bursaspor ÖZET izleyin, Canlı anlatım

Galatasaray Bursaspor'u kendi evinde geriden gelerek 3-1 mağlup etti. Galatasaray Bursa maçı özeti golleri ve önemli anları haberimizde. İşte GS-BURSA maçı detayları ve geniş özeti...

Takip Et

Galatasaray Bursa maçı özeti ve golleri haberimizde...Süper Lig'de oynadığı son 4 maçın 3'ünü kaybederek zirve yarışında yara alan Galatasaray, Bursaspor karşısından 3 puanla ayrılarak moral bulmak amacında. Teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde sezona iyi başlayan ve ilk 7 haftayı namağlup geçerek 17 puanı hanesine yazdıran Galatasaray, daha sonra oynadığı 4 maçtan ise sadece 3 puan çıkardı.

GALATASARAY BURSASPOR MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Ligin son 4 haftasında Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe'ye yenilen sarı-kırmızılı takım, sadece Adanaspor'u mağlup etti. Galatasaray, ligde 20 puanla 5. sırada yer alırken, 21 puana sahip Bursaspor ise averajla 4. sırada bulunuyor. Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Bursaspor'u konuk etti. 1-0 geriye düştüğü maçta Sarı-Kırmızılılar, Yasin, Sneijder ve Eren'in golleriyle rakibini 3-1 yenmeyi başardı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin