Riekering: Bugün herkes kalbini ortaya koydu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Riekering: Bugün herkes kalbini ortaya koydu

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, ligde 2 hafta sonra galip geldikleri Bursaspor mücadelesini değerlendirdi. Riekering, Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası üzerimize büyük bir yük binmişti...

Takip Et

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Bursaspor’u 3-1 yenen Galatasaray’da teknik direktör Jan Olde Riekerink, galibiyeti yorumladı. Hollandalı teknik adam, Fenerbahçe yenilgisi sonrasında galip gelmek zorunda olduklarını ve bu maçta futbolcularının görevlerini yerine getirdiğini belirtti.

Riekerink’in galibiyet yorumu şöyle;

Takımımla gurur duyduğumu söyleyebilirim. Son haftalarda aldığımız kötü sonuçların ardından bu reaksiyonu bekliyordum. Bugün herkes kalbini ortaya koydu. Fenerbahçe yenilgisi sonrasında hepimiz üzgündük. O maçın ardından bu maçta her şeyimizi göstermemiz gerekiyordu.

Bizim ihtiyacımız olan buydu. Negatif bir reaksiyon olsa bile aynı şekilde mücadele vermeyi konuşmuştuk. İlk golden sonra da bunu en iyi şekilde yaptık. İyi çalıştık. Bugün söz takımımdaydı. Onlar da üzerine düşeni çok iyi başardı.

Sneijder çok iyi performans gösterdi. Wesley’i bugün daha önde tutarak, bloklar arasında ona toplar gönderdik ve daha faydalı oldu. Onun performansından dolayı çok mutluyum.”

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin