Real Madrid'in Lopetegui kararı İspanya'yı böldü


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Real Madrid'in Lopetegui kararı İspanya'yı böldü

Real Madrid'in Dünya Kupası'nın başlamasına bir gün kala sürpriz bir kararla İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Julen Lopetegui'yi takımın başına getirmesinin ardından ülkede büyük tartışmalar başladı. Hatta Lopetegui'nin Dünya Kupası ilk maçına çıkmadan görevden alınabileceği iddia ediliyor.

Takip Et
Real Madrid dünyayı şaşırtan birkararla İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Julen Lopetegui'yle 3 yıllık anlaştığını açıkladı. Bu sürpriz anlaşmanın ardından İspanya ayağa kalktı. 
 
MİLLİ TAKIMA VE İSPANYA'YA İHANET ETTİ"
 
Ülke medyasında yer alan haberlere göre; İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales, Lopetegui'nin bu kararına oldukça sinirlendiği belirtilirken açıklamanın neden turnuva sonrasına bırakılmadığını anlamadığını belirtti. Rubiales'in resmi açıklamadan yalnızca 10 dakika önce anlaşmayı öğrendiğini, bu nedenle ihanete uğradığını söylediği açıklandı. 
 
YARIN KOVULABİLİR
Euro 2008 döneminde Luis Aragones'in Fenerbahçe'nin başına geçmesiyle bu yaşananların aynı durum olmadığını belirten Rubiales, bir gazetecinin 'Cuma günü Dünya Kupası'nda oynanacak ilk maçta Lopetegui kulübede olacak mı?' sorusuna 'Bunu yarın kendisiyle konuşacağız.' cevabını verdi. 
 
İddialara göre Rubiales'in Lopetegui'yi affetmeyeceği ve yarın kesin olarak görevine son vereceği belirtilirken, yeni hoca arayışlarına şimdiden başladığını açıklandı.
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin