Real Madrid - Sevilla Süper Kupa finali 'Süper Dönüş' oldu!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Real Madrid - Sevilla Süper Kupa finali 'Süper Dönüş' oldu!

Son yılların en unutulmaz Süper Kupa finali Real Madrid ve Sevilla arasında oynandı, Maç Real Madrid müthiş geri dönüşüyle hafızalara kazındı, Real Madrid 10 kişi kalan rakibi karşısında geriye düştüğü maçta son saniyelerde attığı golle 3-2 kazandı ve kupayı müzesine götürerek Avrupa'nın en büyü oldu

Takip Et

Avrupa’nın en büyüğü Real Madrid oldu! İki İspanyol ekibinin karşılaşmasında Real Madrid, Sevilla’yı 2-1 geriye düştüğü karşılaşmada 3-2 mağlup etti ve kupayı müzesine götürmeyi başardı.

Real Madrid Sevilla Süper Kupa

Norveç’te oynanan karşılaşmada Real Madrid, genç oyuncucu Asensio’nun attığı harika golle 1-0 öne geçmeyi başardı. Sevilla ilk yarının son anlarında Vazquez ile karşılık verdi ve ilk yarı eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda ise iki takımda oyuna temkinli başladı. 72’de Sevilla adına kazanılan penaltıyı Konoplyanka gole çevirdi ve mücadelede ilk defa öne geçti. Maçı uzatmaya götüren gol ise 90+3’te Ramos’tan geldi. Uzatma dakikalarında Real Madrid’in attığı gol ofsayt gerekçesi ile verilmezken, 119. dakikada Carvajal attığı golle kupayı Real Madrid’e getirdi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin