Quaresma'ya büyük tepki: Futbolcu değil, insan kasabı gibiydi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Quaresma'ya büyük tepki: Futbolcu değil, insan kasabı gibiydi

Quaresma bu akşam oynana karşılaşmada bir furbalcu değil insan kasabı gibi hareket etti.. Beşiktaşlı futbolcu Quaresma, Bursaspor maçında rakip oyunculara yaptığı sert hareketler sonrasında tepki topladı.

Takip Et

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanan Bursaspor - Beşiktaş mücadelesine Quaresma damga vurdu.

18. dakikada Oğuzhan'ın kısa düşen pasına hamle yapan Quaresma, taç çizgisi kenarında topa sert bir biçimde vurarak meşin yuvarlığı taça yollarken, ayağını fazla kaldırıp Bursasporlu Jorquera’nın sırtına müdahalede bulundu. 

Quaresme'nın yaptığı faule tepki yağıyor

Daha sonra rakibinini öperek özür dileyen Portekizli yıldız, oyuna devam etti. Hakem Bülent Yıldırım’ın Quaresma'ya kart göstermemesi tartışma yarattı.

30. dakikada ise yaşanan bir pozisyonun ardından Quaresma'nın Bilal Kısa'nın ayağına kasıtlı olarak basmak istediği objektiflere yansıdı.Quaresme'nın yaptığı faule tepki yağıyor

İşte kameralara yansıyan o an...

İlk yarının son dakikasında ise Şamil Cinaz'ın ayağına basan Quaresma, hakem Bülent Yıldırım tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Portekizli yıldız gördüğü kart sonrası tepkisini alkışlayarak gösterdi.

Sert faul Quaresma Beşiktaş

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Quresma ile ilgili olarak, "Quaresma atılmak için her şeyi yapıyor, hakem de atmamak için her şeyi yapıyor. En az 2 kere atılması lazımdı" dedi.

Sert faul Quaresma Beşiktaş

Dilmen sözlerini şöyle sürdürdü: "Bülent Yıldırım bu maçları idare etsin diye atanıyor, o da idare ediyor. Quaresma atılmak için her şeyi yapıyor, o da atmıyor."

Sert faul Quaresma Beşiktaş

Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar ise "Quaresma kendini attırmak için her şeyi yapıyor. Aslında çoktan atılması da gerekirdi" yorumunda bulundu.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin