Niğde Polis Meslek Yüksekokulu'nda helikopter kazası: 1 şehit 1 yaralı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Niğde Polis Meslek Yüksekokulu'nda helikopter kazası: 1 şehit 1 yaralı

Niğde Polis Meslek Yüksekokulu'nda çok feci helikopter kazası.. Eğitmen Özel Harekat Polisi 27 yaşındaki Abdullah Yıldırım, Helikopter pervanesinin çarpması sonucu feci şekilde şehit oldu. Özel Harekat Polisi 25 yaşındaki Azim Doğan da ağır yaralı olarak götürüldüğü Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Evli ve 1 çocuk babası olan polis Memuru Yıldırım'ın Adana'daki baba ocağına şehit ateşi düştü..

Takip Et

Niğde Polis Meslek Yüksekokulu'nda meydana gelen helikopter kazasında 1 polis memuru şehit oldu, 1 polis memuru ağır yaralandı.

Feci kazada eğitmen olarak görev yapan Özel Harekat Polisi 27 yaşındaki Abdullah Yıldırım'ın helikopter pervanesinin çarpması sonucunda şehit olduğu öğrenildi.

Meydana gelen kazada ve ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.

Niğde POlis Meslek Yüksek Okulu Helikopter kazası

HELİKOPTER PİLOTU ALÇALMAYA BAŞLADIĞI SIRADA...

İddiaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait Sikorsky S-70 tipi helikopterle, ‘halatla iniş eğitimi’nin ardından pilot, yeni öğrencileri almak üzere alçalmaya başladı. İniş sırasında helikopterin istikameti ani olarak değişti. Bu sırada helikopterin üzerinde bulunan ‘ana rotor’ olarak adlandırılan pervane, Özel Hareket polisi eğitmeni Abdullah Yıldırım ile Azim Doğan’a çarptı.

Okulda eğitmen olarak bulunan özel hareket polisi olay yerinde şehit olurken, Özel Harekat Polisi 25 yaşındaki Azim Doğan'ın da sağ dizinden yaralandığı ve götürüldüğü Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.

Şehit Polis memuru Yıldırım'ın baba ocağına ateş düştü

AİLE NİĞDE’YE GİTTİ

Öte yandan evli ve 1 çocuk babası olan polis memuru Abdullah Yıldırım’ın Adana’nın merkez Yüreğir İlçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi’ndeki baba evine acı haber ulaştı. Şehit haberini alan Yıldırım’ın yakınları fenalık geçirdi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği anne Safiye, babası Zülküf ile kardeşleri Niğde’ye gitti.

Şehit Polis memuru Yıldırım'ın baba ocağına ateş düştü

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin