Pokemon'un tecavüzüne uğrayan bir kadın polise başvurdu!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Pokemon'un tecavüzüne uğrayan bir kadın polise başvurdu!

Rusya'da meydana gelen bu ilginç tecavüz haberi ne yazık ki gerçek. Moskova'da yaşayan genç kadın bir Pokemon karakterinin tecavüzüne uğradığını iddiasıyla polise başvurdu. Rus kadın Pokemon Go oynarken uyuyakaldığını ve uyandığında bir Pokemon karakterini üzerinde yatar halde bulduğunu ve kendisine tecavüz etiğini iddia etti. Bu haber dünya genelinde geniş yankı uyandırırken, Ülkemizde ise bazı sosyal medya kullanıcıları, "Türkiye'de tecavüze uğrayan bir Pokemon karakteri haberini merakla bekliyoruz" yorumunda bulundu..

Takip Et

Rusya'nın başkenti Moskava'da kimliği açıklanmayan kadın, polise yaptığı açıklamada yatak odasında büyük bir Pokemon karakteri tarafından cinsel tacize uğradını iddia etti. 

Evli kadın, yatağında Pokemon Go oyununu oynarken uyuyakaldığını, uyandığında bir Pokemon karakterini üzerinde yatar halde bulduğunu ve karakterin ona tecavüzettiğini söyledi.

Kadın, yataktan atladığında Pokemon karakterinin yok olduğunu fakat Pokemon Go uygulamasının Pokemon karakterini yatağın üzerinde tespit etmeye devam ettiğini belirtti.

Kocasını uyandırıp durumu anlatan kadın, kocasının ona inanmadığını ve bir psikiyatriste görünmesi gerektiğini söylediğini belirtti. Rus haber sitesi Blocknot, polisin de anlatılanlara inanmadığını ve kadının bir medyuma danışmak zorunda kaldığını açıkladı.

Kadının arkadaşı Ivan Makarov, arkadaşının evinde çok fazla Pokemon olduğunu, bazen evdeki köpeğin bile onları hissedip havladığını söyledi. Makarov, arkadaşının son olarak kocasının teklifini kabul ettiğini ve bir psikiyatristten randevu aldığını da ekledi

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin