PKK'nın Tendürek sorumlusu Hakan Yeni öldürüldü, İşte leşi...


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
PKK'nın Tendürek sorumlusu Hakan Yeni öldürüldü, İşte leşi...

8 şehit verdiğimiz Van Tendürek Dağı operasyonunda sona geliniyor, bölge hainlerden temizleniyor, Yürütülen operasyonlarda, PKK terör örgütünün Tendürek bölge sorumlusu olan "Mahir" kod isimli Hakan Yeni ölü olarak ele geçirildi. Bölgede PKK telsizinde ses kesildi, teröristlerin Irak'a kaçmaya başladığı öğrenildi, TSK'ya bağlı Özel Kuvvetler PKK'ya kan kusturuyor..

Takip Et

Van'ın Çaldıran ilçesindeki Tendürek Dağı eteklerinde PKK'ya yönelik yapılan operasyonlarda Tendürek bölge sorumlusu "Mahir" kod isimli Hakan Yeni, ölü olarak ele geçirildi.

Tendürek Dağı eteklerinde güvenlik güçlerinin PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için yürüttüğü operasyonlar devam ediyor. Bölgeye çok sayıda jandarma özel harekat birlikleri ve helikopterler sevk edildi.

PKK Tendürek Sorumlusu Hakan Yeni Öldürüldü

Dağın eteklerinde çok sayıda birbiriyle bağlantılı tektonik mağaralar olduğu ve örgüte büyük zaiyatlar verildiği öğrenildi.
Yürütülen operasyonlarda, PKK terör örgütünün Tendürek bölge sorumlusu olan "Mahir" kod isimli Hakan Yeni ölü olarak ele geçirildi.

TSK "HAYALET BİRLİKLER" PKK'YA KAN KUSTURUYOR

Terörle mücadelede tarihin en etkili opersyonları yapılıyor. Bölge hainlerden temizleniyor. teröistler de kendince bazı hain taktikler geliştirip uyguluyor ama Türk Silahlı Kuvvetleri de buna göre yeni yapılanmalara gidiyor. 'Özel Kuvvetler'in en seçkin birlikleri arasından, 'Özel Birlikler' oluşturuldu. Bunlara özel birlikler deniliyor ama PKK telsizlerinden, 'Hayalet Birlikler' olarak geçiyor. Tamamı Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarından oluşuyor. PKK'nın kırsaldaki kamplarına zaman zaman da Kuzey Irak'a girmek suretiyle, PKK hedeflerine yönelik etkili eylemler yapıyorlar. 'Özel Birlikler'i bundan sonra daha çok duyacağız."

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin