PKK'lı teröristler bombalı araçla saldırdı 2 polis şehit, 11 yaralı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
PKK'lı teröristler bombalı araçla saldırdı 2 polis şehit, 11 yaralı

Siirt'te 3 askerimizin şehit olduğu hain saldırının hemen ardından Hakkari'nin Depin Polis kontrol noktasına PKK'lı teröristler tarafından bombalı araçla saldırı düzenlendi. bu saldırıda yaralanan 13 polisten 2'si kaldırıldığı hastanede şehit oldu; 3'ü ayakta tedavi edildi.

Takip Et

Hakkari kent merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunan Depin Polis kontrol noktasına saat 22.30 sıralarında PKK’lı teröristler bombalı araçla saldırıda bulundu. Şiddetli patlamanın ardından teröristler, roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Polislerin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Yaşanan patlama ve çıkan çatışmada 2’si ağır 13 polis yaralandı. 

Ambulanslarla Hakkari Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı polislerden 1’nin ameliyata alındığı, 3’nün ise ayakta tedavi edildiği belirtildi. Bu arada bölgeye sevk edilen çok sayıda güvenlik güçleri PKK’lıları etkisiz hale getirmek için geniş kapsamlı operasyon başlattı.

Hakkari'de bomba yüklü Araçla saldırı 2 polis şehit 11 polis yaralı

Tedavi altındaki ağır yaralı iki polisin şehit olduğu haberi geldi.

SİİRT'TE 3 KAHRAMAN ASKER ŞEHİT OLDU

Bugün saat 20.45 sıralarında Siirt-Erul İlçesi karayolunun Çöplük mevkiinde PKK’lı teröristler, karayoluna tuzakladıkları patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Şiddetli patlamada araçta bulunan üç asker şehit oldu. Ardından ateş açan teröristlere askerlerinde karşılık vermesiyle çatışma yaşandı. Yaralılar için de bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

VALİLİK: 3 ASKER ŞEHİT OLDU

Siirt Valiliği, PKK’lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatarak yaptığı saldırıda 3 askerin şehit olduğunu açıkladı. 

Siirt'te PKK'dan hain saldırı: 2 asker şehit, 1 yaralı...
27.07.2016

Siirt'te PKK'dan hain saldırı: 2 asker şehit, 1 yaralı...

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin