Pınar Kaynak cinayetinde son dakika gelişmeleri


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Pınar Kaynak cinayetinde son dakika gelişmeleri

Her geçen gün farklı ayrıntıların ortaya çıktığı Pınar Kaynak korkunç cinayetinde dün gerçekleştirilen duruşmasının ertelendiği bildirilirken soruşturmanın genişletileceği ifade edildi. 2,5 yıl önce vahşice katledilmiş halde bulunan 24 yaşındaki genç kadının üzerinde bulunan spermler ise öldürülmeden önce defalarca tecavüze uğradığının bir kanıtı olarak öne sürüldü. Korkunç cinayetin sır perdesi halen aralanmazken Müge Anlı canlı yayında ortaya çıkan ve kan donduran detaylar izleyicileri şaşkına çeviriyor. Peki, Müge Anlı canlı yayında bugün neler yaşandı?

Takip Et

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 13 yaşında annesinin arkadaşı tarafından tecavüze uğrayarak vahşice öldürülen Pınar Kaynak cinayetinde olay günü detayları kan dondurdu.

Türkiye'yi sarsan Pınar Kaynak cinayetinde yayına bağlanan tanıktan kan donduran açıklama geldi. 16 Ağustos 2017 tarihinde Trabzon'da bir ormanlık arazide işkence edilerek vahşice öldürülen Pınar Kaynak'ın cinayet anı ilk defa canlı yayında detaylarıyla görgü tanığı tarafından anlatıldı. Cinayetin her ayrıntısı ise kan dondurdu.

Pınar Kaynak cinayetinde son dakika gelişmeleri
Pınar Kaynak cinayetinde son dakika gelişmeleri

Pınar Kaynak 16 Ağustos 2017 tarihinde Trabzon'da bir ormanlık arazide işkence edilerek vahşice öldürüldü. Otopsi raporunda ise 5 kişinin sprem bulgusuna ulaşıldı. En büyük şüpheli ise Pınar'ın annesi İrfan hanımın sevgilisi Arın bey. Çıkan DNA raporunda  Pınar'ın vücudunda annesinin sevgilisi Arın'ın tırnak izlerine rastlandı.

Görgü tanığı olduğunu söyleyen kadının ortaya attığı iddialar ise şaşkına çevirdi.

Pınar Kaynak cinayetinde son dakika gelişmeleri
Pınar Kaynak cinayetinde son dakika gelişmeleri

Elleri zincire bağlı olarak kaçırıldı

Pınar Kaynak, görgü tanığının anlattıklarına göre bir arabayla elleri zincire bağlı olarak kaçırıldı. Kısa bir süre sonra tecavüz edilerek vahşice öldürülmüş bir şekilde cansız bedeni bulundu.

Görgü tanığı yaptığı açıklamada; "Tuğba ve Pınar'ın arasında ufak tefek kıskançlıklar vardı. Murat tanıştırdığı için. Murat ve Tuğba daha önce sevgili olmuş. Murat o gece Tuğba'yı 17 kere arıyor. Tuğba'da uyuduğu için bu telefonları görmediğini söylüyor. Tuğba eğer Pınar'ın yerini biliyorsa bilerek açmadı telefonu." dedi.

Pınar Kaynak cinayetinde son dakika gelişmeleri
Pınar Kaynak cinayetinde son dakika gelişmeleri

Çocukken de tecavüze uğradı!

Defalarca tecavüze uğrayan ve boğazı kesilerek katledilenPınar Kaynak'ın arkadaşının canlı yayında tecavüz itirafı şoke etti. Kaynak'ın çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen tanık Çağla "Pınar bana annesinin Tuncay isimli arkadaşının kendisine tecavüz ettiğini ve erkeklere bu sebepten nefret duyduğunu söylemişti" dedi.

'Cinayeti arabadikler işlemiştir'

Başka bir görgü tanığı ise Pınar'ın öldürüldüğü gece zorla bir araca bindirildiğini söyledi. Tanık açıklamasında "Bir tane araba geldi, arabadan bir tane erkek indi. Pınar'ı bağırta bağırta arabaya bindirdi. O yoldan yukarıya doğur devam ettiler. O gece o bayanı orada öldürmüşler. Ben bir gün sonra haberlerden duydum. Araba bir otomobildi rengini bilemiyorum karanlıktı görmedim. Cinayeti arabadakiler işlemiştir. Bunu ilk defa burada anlattım polise ifade henüz vermedim."

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin