PES 2017 oyunculara pes dedirtecek!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
PES 2017 oyunculara pes dedirtecek!

PES 2017'nin oyun içi anlarından paylaşılan kareler "gerçek mi oyun mu? yok artık bunu da mı yapmışlar" sorusunu sordurtacak cinsten; oyun adeta gerçeklik hissi veriyor. PES 2017'nin yaratıcısı Konami, oyunun demo sürümünün çıkış tarihini ve yer alacak takımların listesini de yayınladı.

Takip Et

EA Sports’un Gamescom fuarında FIFA 17'nin oyun içi görüntülerinden oluşan videoyu yayınlamasına kayıtsız kalamayan Konami aynı şekilde heyecanla beklenen PES 2017'nin benzer görüntülerini paylaştı.

Konami’nin bu sene lisanlarını aldığı Barselona, Borussia Dortmund ve Liverpool takımlarını ağırlıklı olarak göreceğimiz oyunda futbolcuların çalım sırasındaki estetik hareket kabiliyetleri ve gol sevinçleri dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle yüz modellemeleri ve refleksler açısından önemli iyileştirmelere sahip olması beklenen PES 2017'nin ayrıca demo sürümüne dair detaylar da netlik kazandı.

Pes 2017 görseller, Haber Pes

24 Ağustos günü PS4, PS3 ve Xbox One platformları için indirilebilecek demoda iki adet stadyum ve aşağıdaki listede yer alan 9 takım oynanabilir halde gelecek. Oyun tüm platformlar için 15 Eylül’de raflardaki yerini alacak. Bakalım PES ve FIFA arasındaki rekabetin bu seneki kazananı kim olacak...

PES 2017 Adeta pes dedirtecek

 PES 2017 demo sürümünde yer alacak takımlar:

- Atlético Madrid 

- Arsenal FC 

- FC Barcelona 

- CA Boca Juniors 

- CA River Plate 

- SC Corinthians Paulista 

- CR Flamengo 

- Almanya 

- Fransa 

Kaynak: www.haberpes.com

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin