Perinçek'ten milyonlarca CHP'li seçmene ağır sözler


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Perinçek'ten milyonlarca CHP'li seçmene ağır sözler

24 Haziran seçimlerinde 'Türkiye'yi biz yöneteceğiz' öngörüsünde bulunan ve beklenildiği gibi büyük hüsrana uğrayan Perinçek, kendisinin Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için imza kampanyasına destek veren CHP'li seçmene ağır sözler sarf etti. Perinçek, 'Milyonlarca CHP'li bonzai içmiş. Yoksa gidip HDP'ye, PKK'ya oy verir mi?' dedi.

Takip Et

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin cumhurbaşkanı adayı olarak 24 Haziran seçimlerinde 98.951 oy ile yüzde 0,2 oy aldı.

'MİLYONLARCA CHP'Lİ BONZAİ İÇMİŞ'

Çifte seçimi BBC Türkçe'den Mahmut Hamsici'ye değerlendiren Perinçek, Cumhuriyet Halk Partisi'ne yönelik sert ifadeler kullandı. HDP'ye oy veren CHP'liler için 'Bonzai içmişler' ifadesini kullanan Perinçek, 'CHP'nin tabanı bonzai çekti. Ben onu ilk olarak Ankara-İstanbul yürüşü sırasında söyledim. FETÖ'yle, PKK ile yürüyorlar. Dediğim doğru çıktı, bonzai içmişler, milyonlarca CHP'li bonzai içmese gidip HDP'ye, PKK'ya oy verir mi?' şeklinde konuştu.

'HDP KAPATILSIN, BEN ORADA OY ALIRIM'

HDP'nin kapatılmasına yönelik ifadelerini tekrarlayan Perinçek, 'HDP kapatılsın, ben doğu ve güneydoğu bölgelerinde oy alırım. Oraları kimse benim kadar tanımaz. Oradaki ilk serhıldanları 1990'larda yapan benim. Köylülere yapılan baskılarda jandarmanın karşısına biz dikildik. Ben oraları çok iyi tanırım' dedi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin