Paris kırmızı alarmda! Peş peşe silahlı saldırılar var..


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Paris kırmızı alarmda! Peş peşe silahlı saldırılar var..

Fransa'nın başkenti Paris'te kırmızı alarm. İlk saldırı Orly Havalimanı'nda yaşandı. Askerin silahını almaya çalışan bir kişi güvenlik güçleri tarafından vurularak öldürüldü. Bu gelişmenin ardından kentten ikinci saldırı haberi geldi. Bu kez polise ateş açan saldırgan bir memuru yaraladıktan sonra kaçarak izini kaybettirdi.

Takip Et

Fransa'nın başkenti Paris’in ikinci büyük havalimanı Orly’den ilk silahlı sladırı haberi geldi. Bir askerin silahını almaya çalışan saldırganın askerler tarafından vurularak etkisiz hâle getirildiği duyuruldu.
BBC’nin aktardığı habere göre şüpheli, olay yerinde hayatını kaybetti. Havalimanı Terminalinde bulunan bulunan yolcular tahliye edildi.

Öldürülen şüphelinin üzerinde patlayıcı taşıyor olması ihtimaline karşın bomba imha ekiplerinin getirildiği terminalde operasyon devam ediyor.

AFP haber ajansına konuşan bir Fransa İçişleri Bakanlığı yetkilisi, saldırganın vurularak öldürülmeden önce bir mağazaya sığındığını söyledi.

Fransa Silahlı Saldırı Haberleri
Yerel saat ile sabah 8.30’da gerçekleşen olayda şans eseri kimse yaralanmadı.

İKİNCİ SALDIRIDA POLİS YARALANDI

Bu gelişmeler yaşanırken Paris’ten bir saldırı haberi daha geldi. Kentin kuzeyinde yaşanan olayda saldırgan bir polisi yaraladıktan sonra kayıplara karıştı. Saldırı trafik kontrol noktasında yaşandı.

Fransa İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada saldırı haberi doğruladı ancak iki saldırı arasında bağ olduğu ihtimali üzerinde durulmuyor.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin