Öykü Karayel ve Can Bonomo evlendi


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Öykü Karayel ve Can Bonomo evlendi

Güzel oyuncu Öykü Karayel, şarkıcı Can Bonomo ile evlendi.. Alternatif müziğin önde gelen isimlerinden sanatçı Can Bonomo, Ocak ayında nişanlandığı başarılı oyuncu Öykü Karayel ile geçtiğimiz gün aile arasında yapılan nikah töreni ile evlendi.

Takip Et

Yaklaşık 2 yıldır süren birlikteliklerini evlilikle devam ettiren çift, KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşen 150 kişilik özel bir davetle aile arasında nikah düzenledi.

Kış aylarında aile arasında yapılan törenle nişanlanan Can Bonomo ile Öykü Karayel dünya evine girdi. Daha önce 14 Temmuz'da Çeşme'de düğün yapacakları belirtilen çiftin sürpriz bir şekilde nikah masasına oturması sosyal medyayı salladı.

DAVETİYEDE SOSYAL MEDYA YASAĞI

Düğün davetiyelerini sosyal medya aracılığıyla gönderen ünlü çift misafirlere 'Düğün gecesi çektiğiniz fotoğrafları lütfen sosyal medyada kullanmayın' ricasında bulundu.

ÖYKÜ KARAYEL KİMDİR?

1990 yılında İstanbul'da doğan Öykü Karayel, Çemberlitaş Kız Lisesi mezunudur. İkiz kardeşi vardır.

Kenter Tiyatrosu'nda kısa bir eğitim aldıktan sonra, 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'ne girdi. Henüz konservatuvar öğrencisiyken, Tiyatro Krek'in Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı oyunu için yapılan seçmelere katıldı ve 30 aday arasından Ayşe rolünü oynamaya hak kazandı.

İlk profesyonel deneyimi olan; Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı tiyatro oyunundaki Ayşe rolüyle, 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri'nde, Efes Özel Ödülü'nü ve Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Genç Yetenek Ödülü'nü almayı başardı.

Performansıyla önce senarist Ece Yörenç'in ardından da yapımcı Kerem Çatay'ın ilgisini çekip 20 yaşında oyuncu olmuştur. Kuzey Güney adlı tv dizisinde, Cemre Çayak karakterini canlandırmıştır. 2014 yılındaki ilk oyunu Moda Sahnesinde Katil Joe ile seyircilerin karşısına çıkıyor. Kara Para Aşk adlı tv dizisine 30. bölüm ile dahil olmuş ve dizide İpek karakterini oynamıştır.

Öykü Karayel ve Can Bonomo evlendi
Öykü Karayel ve Can Bonomo evlendi

CAN BONOMO KİMDİR?

1987 İzmir doğumlu Can Bonomo Türk şarkıcı, şair ve oyuncudur. Bonomo, müziğe sekiz yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul'da devam etti. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon bölümünde okudu.

Meslek yaşamı

Radyo

Ses prodüksiyonu stajı için gittiği Radyo Klas ve Number 1 FM'e daha sonra radyoculuk için başvurarak kabul edildi ve Can Bonomo Show adlı programına başladı. Bir süre sonra Radio N101'e geçerek programına burada devam etti.

Öykü Karayel ve Can Bonomo evlendi
Öykü Karayel ve Can Bonomo evlendi

Televizyon

MTV Türkiye'den gelen teklif üzerine Rock'n Dark Express adlı programı sunmaya başladı. Üniversitede verilen ödevi için hazırladığı Hoppala adlı kısa filmi daha sonra Facebook'a yükledi ve film çok paylaşılarak ilgi topladı. Dizi projesi için çalışan Seray Sever bu filmi izledikten sonra Can Bonomo'yu bularak görüşmeye davet etti. Görüşmeye giden Bonomo kendisine sunulan başrol teklifini kabul ederek +18 adlı dizide oynamaya başladı.

Öykü Karayel ve Can Bonomo evlendi
Öykü Karayel ve Can Bonomo evlendi

Müzik

Tanıştığı albüm yapımcısı Can Saban'a bir demo kaydedip gönderdi. İki yıl süren çalışmanın ardından, Can Saban'ın yapımcılığını üstlendiği Meczup adlı ilk albümü Ocak 2011'de yayınlandı. 2012'nin Aralık ayında Aşktan ve Gariplikten adlı ikinci albümünü yayınlayan Bonomo'nun, daha önce tekli olarak yayınladığı 'Ali Baba' adlı şarkı dışında albümdeki şarkılar kendisine aittir. Sanatçı, Aralık 2014'te de yapımcılığını yine Can Saban'ın üstlendiği üçüncü albümü 'Bulunmam Gerek'i yayınlamıştır. Can Bonomo'nun dördüncü albümü 'Kainat Sustu' adıyla Mart 2017'de yayınlanmıştır.

Şiir

Müzik hayatından sonra, şiirleri ile de sevenlerinin karşısına çıkmıştır. Sanatçının ilk şiir kitabı 2013 yılında çıkardığı ve düzenlemesini Küçük İskender'in yaptığı Delirmek Belirmektir. Bunu 2016 yılında yayımlanan ikinci kitabı 'Şu Sevdalar Tevatürü' takip etmiştir.

2012 Eurovision Şarkı Yarışması

22, 24 ve 26 Mayıs 2012 tarihlerinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilmiş 2012 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edeceği 9 Ocak 2012 tarihinde duyuruldu. 22 Şubat 2012 tarihinde, Türkiye'nin Şarkısı adlı programda söz ve müziğini kendi yazdığı 'Love Me Back' adlı şarkıyı tanıttı. 24 Mayıs 2012 tarihinde yapılan ikinci yarı finalde ilk on arasına girerek 26 Mayıs'ta gerçekleştirilen finalde yarışmaya hak kazandı ve final gecesi 112 puan alarak yarışmayı yedinci sırada tamamladı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin