Online olmadığımı farkederseniz bilin ki aranızdan ayrılmışımdır.


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Online olmadığımı farkederseniz bilin ki aranızdan ayrılmışımdır.

Webmaster forumu olarak yayın yapan r10.net adlı internet sitesinde 'ehtiyar' adlı bir kullanıcının intihar notu olay oldu.. Çok sayıda kullanıcı tarafından kısa sürede cevaplanan intihar notunda, psikolojik sorunları olduğunu iddia eden bir kişi, Öğretmen sevgilim var, bana deli gibi aşık, hiç kazancım yok. Bir baltaya sap olamadım. İnternet üzerinden çok sayıda iş başvurusu yaptım ama dönüş alamadım. Son günlerde devamlı ağlıyorum, çok acı çekiyorum.. notu yazdı ve...

Takip Et

'ehtiyar' kullanıcı adını kullanan İbrahim T. adlı kullanıcının intihar mesajına çok sayıda kişi ise cevap yazdı. Kısa sürede binlerce kişi tarafından okunan mesaj hakkında herhangi bir yasal işlem ve takip yapılıp yapılmadığı henüz bilinmiyor..  

İşte R10.net adlı forum ve paylaşım sitesinde intihar notu bırakan kişinin o paylaşımı..

Bir kaç gün içerisinde intihar etmeyi düşünüyorum

Hayatta gerçekçi bir şeyleri paylaşabileceğim bir dostum yok. O sebeple buraya yazıyorum. Senelerdir internet üzerinden abuk subuk işlerle uğraştım ve bir iş tecrübem yok. Şuan hiç bir şekilde kazanç da elde edemiyorum. Sevgilim var öğretmen. Bana deli gibi aşık. Ben ise işletme lisans mezunu, bir baltaya sap olamayan, vasıfsız biriyim. 2-3 Aydır internet üzerinden iş başvurusu yapıyorum fakat hiç bir dönüş alamadım. Gecemi gündüzüme katmaya hazırım ama iş bulamıyorum. Eşimin öğretmen olması ve benim vasıfsız bir insan konumunda olmam beni son zamanlar çok rahatsız ediyor. Bu sebeple bir kaç gün içerisinde hayatıma son vermeyi planlıyorum. Evet psikolojik olarak iyi değilim fakat bulunduğum durum beni bu hale getirdi. Acaba son bir çıkış yolum olur mu? Tavsiyeniz var mı diye bir de buraya yazmak istedim. Daha önce forumda böyle benzer konular olmuştu ve insan nasıl böyle bir duruma düşebilir diye düşünüp, akıl erdiremiyordum. Fakat şuanki bulunduğum durumda tek çıkış yolum bu görünüyor. Bu dünyada kimseye faydalı olamayacaksam yaşamamın da bir anlamı yok diye düşünüyorum. Bu şekilde kendim de acı çekiyorum. Son günler durmadan ağlıyorum açıkçası. İntiharın ardından beni tek düşündüren ise ailem. Onlara da yurt dışına gideceğimi bir süre iletişim kuramayabiliriz demeyi planlıyorum.

Bu konuyu açtıktan bir kaç gün sonra bir daha online olmadığımı farkederseniz bilin ki aranızdan ayrılmışımdır.

r10.net intihar notu yazan kullanıcı

İlerleyen saatlerde aynı kullanıcı inithardan vazgeçtiğine dair bir mesaj paylaşıp, diper kullanıcıların  yorum yapmaması için konuyu kilitledi. Son yıllarda internet üzerinden canlı intihar olayları artış gösterdi. r10 net de buna benzer bir olay yaşanmadan kapanmış oldu. Öte yandan r10.net yöneticileirnin buna benzer 'adli sorumluluk' gerektiren mesajları takip edip etmediği merak konusu oldu.. 

r10.net intihar notu yazan kullanıcı

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin