Okul yolunda kaza: Anne Keziban ve oğlu Abdullah'ın feci ölümü


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Okul yolunda kaza: Anne Keziban ve oğlu Abdullah'ın feci ölümü

Çocuklarını okula götüren ailenin bulunduğu otomobil, takla atarak 10 metrelik bir şarampole yuvarlandı. Meydana gelen feci kazada, 39 yaşındaki anne Keziban Erol ile oğlu 15 yaşındaki Abdullah Erol hayatını kaybetti. Aracın sürücüsü baba Zafer Erol, yaralandı.

Takip Et

Ispaarta'dan son dakiak haberi haberi geldi.. Kahreden kazada anne ve 15 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti..

Ispata'nın Eğirdir’in Bağacık Köyü’nde oturan Zafer Erol, eşi Keziban Erol ile oğlu Abdullah Erol’u Isparta merkezdeki okuluna götürmek için otomobiliyle yola çıktı. Eğirdir- Isparta karayolunda giden Zafer Erol’un yönetimindeki otomobil saat 08.30 sıralarında Beşevler Mevkii’nde sürücünün kontrolünden çıktı. Takla atan otomobil yaklaşık 10 metrelik şarampole yuvarlandı.

Isparta feci kaza: Keziban Erol ve Abdullah erol

Kaza ardındanÿçok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri Keziban Erol ve Abdullah Erol’un kaza yerinde öldüğünü belirledi. Yaralı kurtulan sürücü Zafer Erol ise, Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Anne ile oğlunun cenazeleri Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürüldü. Şarampoldeki otomobil ise çekici yardımıyla kaldırıldı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin