O Ses Türkiye'de Ebru'dan boşalan koltuğa Can geliyor


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
O Ses Türkiye'de Ebru'dan boşalan koltuğa Can geliyor

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş'in yerine geçecek ismi seçti. Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Hakan-Gökhan Özoğuz’un jüri üyeliği yaptığı yarışma programından ayrılan Gündeş'in jüri koltuğuna oturacak isim ünlü sanatçı Sibel Can oldu.

Takip Et

Sosyal medya üzerinden karşılıklı yapılan duygusal açıklamalarla O Ses Türkiye’deki jüri üyeliğini bıraktığını açıklayan Ebru Gündeş’in yerine kimin geleceği kısa sürede belli oldu. Hadise, Murat Boz ve Hakan-Gökhan Özoğuz’un yanında jüri koltuğunda oturacak isim Sibel Can olarak belirlendi.

Üç sezondur oturduğu jüri koltuğunu bu sene Sibel Can’a devredecek olan Ebru Gündeş ayrılığı; “O Ses Türkiye ise kocaman bir kadro benimle veya bensiz varlar ve hep de olacaklar inşallah… O yüzden içinde bulunduğum durumdan dolayı dostum Acun Ilıcalı’dan bu sene izin istedim kendisi de her zamanki desteğiyle beni anlayışla karşıladı. Acun ve Acun Medya -Tv 8 ailesi başta olmak üzere Hadise, Murat, Gökhan ve Hakan hepinize minnettarım, sizleri iyi ki tanıdım iyi ki hayatımdasınız ve çok seviliyorsunuz…” mesajı ile duyurmuştu.

Sibel Can O ses Türkiye

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin