Nevşin Mengü FOX'a mı geçiyor! Mengü CNN'den ayrıldı mı?


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Nevşin Mengü FOX'a mı geçiyor! Mengü CNN'den ayrıldı mı?

Son olarak, 'Dönücem' mesajının ardından Nevşin Mengü CNN'e baskılar sonucunda dönemedi denebilir. Nevşin Mengü, CNN'den kovulduğuna dair çıkan söylentilerin ardından kişisel hesabından 'Dönücem :)' mesajı paylaşmıştı. Bu mesajın ardından geçtiğimiz pazartesi günü CNN Türk ana haber bültenini sunması beklenen güzel sunucu henüz 'Dönmedi :(' Bu arada magazin kulislerinde ise Mengü'nün yeni sezonda FOX ekranlarında haber sunacağı konuşuluyor..

Takip Et

CNN Türk’te ana haber yayınında Trump-Erdoğan görüşmesini değerlendiren Nevşin Mengü, görüşmesinin kısa sürmesiyle ilgili “Girdi çıktı 23 dakika” ifadesini kullanmıştı

İddialara göre CNN Türk yönetimi AKP'den gelen yoğun baskı ve tepkiler üzerine Nevşin Mengü'ye yayına çıkmayacağını tebliğ etti. Böylece CNN'in güzel ve sıradışı sunucusu bugüne kadar bir muamma oldu..

"DÖNÜCEM YAKINDA GÖRÜŞÜRÜZ" MESAJI

CNN Türk Ana Haber sunuculuğu görevinden alındığı iddia edilen Nevşin Mengü, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Dönücem :) yakında görüşürüz" demişti.

Nevşin Mengü FOX İddiası

DÖNEMEDİ :( - MENGÜ VE FOX TV İDDİALARI 

Mengü hayranları hala o dönüşü bekliyor. Ancak şu ana  kadar bir dönüş gerçekleşmedi. Magazin kulislerinde dolaşan iddialara göre Nevşin Mengü yeni sezonda daha demokratik, tarafsız ve özgür habercik yapabilen tek kanal FOX TV ekranlarında haber sunacak!  Bu iddiaya ise henüz Mengü cephesi ve FOX yönetiminden bir yalanlama veya doğrulama gelmiş değil..

 

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin