NATO'nun 'düşman Atatürk ve Erdoğan' skandalında yeni gelişme


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
NATO'nun 'düşman Atatürk ve Erdoğan' skandalında yeni gelişme

Son dakika haberi.. NATO'dan Norveç skandalına ilişkin açıklama geldi.. Düşman fotoğrafı olarak Erdoğan fotoğrafı seçen subayın ordudan atıldığı açıklandı.. Tatbikatta Atatürk ve Erdoğan’ın hedef gösterilmesiyle ilgili olarak bir teknisyen ve subayın ordudan atıldığını açıkladı.

Takip Et

SON DAKİKA.. SKANDALA İLİŞKİN YENİ AÇIKLAMA GELDİ..  

"O SUBAY ORDUDAN ATILDI"

NATO, NATO tatbikatında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını düşman olarak seçen subayın ordudan atıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO'nın Norveç'te gerçekleştirmekte olduğu askeri tatbikatta, Atatürk ve kendisinin düşman olarak gösterildiği bir tablo olduğunu ifade etmiş, tatbikata iştirak eden 40 Türk askerinin geri çekildiği açıklamıştı..

İLGİLİ HABER

NATO, tatbikatta Atatürk ve Erdoğan’ın hedef gösterilmesiyle ilgili olarak bir teknisyen ve subayın ordudan atıldığını açıkladı.
Açıklamaya göre, teknisyen tatbikatta düşman saflarını temsil etmek için internette bulduğu Atatürk fotoğrafını kullandı. Tatbikat esnasında Türk subaylarının olayı tespit etmesi sonrasında teknisyenin görevine son verildi.

NATO Düşman Erdoğan Tablosu skandalı

NATO'DAN BİR İHRAÇ HABERİ DAHA
İkinci olayda NATO içindeki sosyal medya paylaşım sitesinde Erdoğan adına açılan sahte hesapta NATO aleyhine paylaşımlarda bulunuldu. NATO’nun Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndaki Türk subayların tespiti sonrasında sahte hesap açan kişinin Türk kökenli bir Norveç subayı olduğu ortaya çıktı. Söz konusu subay ordudan atıldı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin