Nagatomo Kırdı Geçirdi


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Nagatomo Kırdı Geçirdi

Dünya Kupası’nda Japonya Milli Takımı forması giyen Yuto Nagatomo TBS televizyon kanalında yayınlanan Nakai Masahiro’nun programına katıldı.

Takip Et
Dünya Kupası'nda Japonya Milli Takımı forması giyen Yuto Nagatomo, sarı-kırmızılıların sezon öncesi çalışmalarına henüz dahil olmadı. Japonya'da vakit geçiren yıldız futbolcu TBS televizyon kanalında yayınlanan Nakai Masahiro'nun programına katıldı. 
 
Esprileriyle damga vurdu 
Oldukça samimi bir ortamda geçen sohbetlerde Galatasaraylı futbolcunun epey neşeli olduğu gözlendi. Kendisine sorulan sorulara içtenlikle yanıt veren Nagatomo, sık sık da yaptığı esprilerle programın katılımcılarını ve seyircileri gülmekten kırıp geçirdi. 
 
'Olimpiyatlara katılmak istiyorum' 
Nagatomo yaptığı açıklamada Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda Japonya Milli Takımı forması giymeyi istediğini söyledi. Dünya Kupası'nda başarıyla görev yapan 31 yaşındaki oyuncu, iki yıl sonra 33'ünde olacak olmasına karşın çağrıldığı takdirde ülkesinin ev sahipliğinde düzenlenecek organizasyona gideceğini belirtti. Olimpik Futbol Milli Takımlar'ın kadrosunda 23 yaş üstü 3 oyuncuya yer verme hakkı bulunuyor. 
 
Vahid Halilhodzic yorumu 
Japonya Milli Takımı'nı Dünya Kupası'na götüren, elemeler sırasında takımın başında bulunan ancak sonrasında görevine son verilen Vahid Halilhodzic ile ilgili de konuşan Yuto Nagatomo, bu konuda da samimi itiraflarda bulundu. Japon futbolcu 'Takımda kötü bir atmosfer vardı. Ben genç bir futbolcu olsam böyle bir takımda kalmak istemezdim. Ben deneyimli bir isim olarak genç oyuncuları rahat ettirmeye çalışıyordum' dedi.  Onur Dinçer/ Skorer Dış Haberler
 
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin