Murat Hazinedar: Milletin verdiği emaneti ancak millet alır!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Murat Hazinedar: Milletin verdiği emaneti ancak millet alır!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'dan ilk açıklama geldi: Hazinedar, Değil ben, ailemde, sülalemde hiç bir cemaate mensup tek bir kişi bulamazlar... dedi..

Takip Et

Murat Hazinedar: Milletin verdiği emaneti ancak millet alır. Beşiktaş halkının emanetini temsil ediyorum. CHP'nin en yüksek oy almış şehrin belediye başkanıyım. Herkesin büyük bir iştahla baktığı şehrin belediye başkanıyım. Değil ben, ailemde, sülalemde terör örgütü FETÖ ve diğer hiç bir cemaate mensup tek bir kişi bulamazlar. Bu terör örgütünün organizasyonuyla hiç bir şekilde işimiz olmamıştır. Ne şahsımın ne de ailemin. Bu soruşturma aynı zamanda eşime, evladıma da yönlendirilmiştir. Pasaportları ellerinden alınmıştır. Aileleri bu işe karıştırmayın. 

İLGİLİ HABER

Murat Hazinedar’ın açıklaması özetle şöyle:

Hepinizden Allah razı olsun. Milletin verdiği emaneti ancak millet alır.  Şahsıma tebliğ edilmemiş olmasına rağmen basından öğrendiğim görevden uzaklaştırmama dair karara dair söylenecekleri bugün paylaştım.

BEŞİKTAŞ HALKININ EMANETİNİ TEMSİL EDİYORUM

Beşiktaş halkının emanetini temsil ediyorum. Çok zor şartlarda, merkez siyasetin vesayeti altında bu görevi yerine getirmeye çalıştım. Parti insan ayrım yapmadan 4 yıldır görevi yürütmeye çalıştım.

Bu sürecin sonunda vesayetin, merkez siyasetinin yerel yönetimler üzerinde kurduğu vesayetin kötü örneğini yaşadık. Beşiktaş özel bir yer. CHP’nin en yüksek oy aldığı yerin belediye başkanıyım.

“NE BEN NE DE SÜLALEMDEN DEĞİL FETÖ İLE HİÇBİR CEMAATE MENSUP TEK KİŞİ BULAMAZLAR”

Uzaklaştırılma gerekçem yolsuzluk iddialarıyla beraber hakkımda yürütülen FETÖ soruşturması… Değil ben ailemde sülalemde değil darbeci terör örgütü olan hiçbir cemaate mensup ailemde bir tek kişi bulamazlar. İktidarın bu terör örgütünü meşru gördüğü 17/25 Aralık’tan önceki dönemde de bu terör örgütüyle nokta kadar işimiz, siyaseten de ticareten de ve sosyal olarak da olmamıştır. Ne benim ne de ailemin.

İLGİLİ HABER

AİLELERİ BU İŞE KARIŞTIRMAYIN

Soruşturma eşime evladıma da yöneltilmiştir. Pasaportları elinden alınmıştır. Aileleri bu işe karıştırmayın.

İLGEZİ’NİN GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDIĞI GÜN…

Belediye başkanlığı sıfatıyla hakkımda açılmış dava bulunmamaktadır. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin görevden uzaklaştırıldığı tarihe kadar hakkımdaki soruşturmalardan lehime karar çıkmıştır.

Son iki yılda 180 inceleme, soruşturma ve inceleme kararı verildi. Ancak bunlardan bir şey bulunamadı. Hak elinde sonunda yerini bulunur.”

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin