Muharrem İnce'ye Manisa'da anneler günü sürprizi


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Muharrem İnce'ye Manisa'da anneler günü sürprizi

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşa seslendi.. İnce, miting alanındaki on binlere Cumhurbaşkanı seçildiğinde ekonomiden eğitime ve siyasete kadar peş peşe müjdeler verdi.. Muharrem İnce'nin Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı konuşmanın tamamını canlı izleyin..

Takip Et

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda konuştu..

İnce'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Her yıl 10 bin gencimizi yurtdışına göndereceğiz. Orada kendilerini geliştirecekler. 5 yıl içinde bilgisayar mühendisi sayısını 10 katına çıkaracağız. Önümüzdeki 4 yıl içinde 16 yeni meslek ortaya çıkacak. Ben bu ülkenin çocuklarını geleceğe hazırlayacağım. Türkiye'de bunları yapabilmemiz için bizim enerjiye ihtiyacımız var. Rüzgar ve güneşten yararlanacağız. Güneş enerjisi potansiyeli yüzde 130. Ama yatırım yapmamız lazım. Güneş enerjisinde problem şu, depolamak zor. Bu ülkenin gençlerini bir fizik öğretmeni olarak güneş enerjisini depolayan batarya sistemini geliştirmek için ABD ise ABD'ye, Rusya ise Rusya'ya, uzaysa uzaya göndereceğim. Milletvekili maaşlarına zam yapmayacağım, öğrencilee kredi vereceğim. 

Muharrem İnce Manisa

"ÜZÜMÜN KİLOSU 2 DOLARDAN AZ OLMAYACAK"

Yarın Dünya Çiftçiler Günü. AKP 2006 yılında bir kanun çıkardı. Devlet milli gelirinin yüzde 1'ini tarımı geliştirmeye harcar. 30 milyar yapıyor bu. Bunun yarısını bile vermemiş. Türkiye Cumhuriyeti çiftçisine borçludur. Cumhurbaşkanı olduğumda çiftçiye olan borcu ödeyeceğim. Çiftçi üretmezse, saman alırsın, bezelye alırsın. En fazla zeytin ağacı Manisa'da. Ama geçtiğimiz günlerde Tunus'tan zeytinyağı alıyorsun. 90 bin aile çekirdesiz üzüm yetiştiriyor.  Size söz üzümün kilosu 2 doların altında olmayacak. Taban fiyat uygulamasına geçeceğiz. Mazotu 3-3,5 lira arasında vereceğiz. Çiftçinin mazotu ucuz olacak. 

"O DA BANA GÜVENİYOR DEMEK Kİ"

24 Haziran'dan sonra faiz düşecek demiş. O da bana güveniyor demek ki. Sayın Erdoğan'ın projesi kanal, makina, hafriyat. Benim projem huzur. 50 sene önce yaptı Demirel birinci köprüyü. Dördüncü köprüyü de İnce gelir yapar o kolay iş. Milletin gönlünde barış, huzur köprüleri kurmak. Hakkari'de İzmir marşıyla miting yaptım. Sokakta hoş geldin demeyen bir tek Hakkarili yoktu. Türkiye'de 3B olacak. Barışacağız, büyüyeceğiz, bölüşeceğiz. Erdoğan'a önerim, çıraklık, kalfalık, ustalık dönemim dedin, ben de sana emeklilik dönemin diyorum.

Engelliler, sadece otizmli çocuklar 352 bin kişi. Bunların 21 bini eğitim alıyor. Bu aileler ne düşünüyor biliyor musunuz? Çocuğunun önce ölmesini istiyor. Ben ölürsem kim bakacak. Devlet bakacak. 

İNCE’YE ‘ANNELER GÜNÜ’ SÜRPRİZİ

Bu sırada CHP Manisa milletvekili Özgür Özel mikrofonu alarak “Sayın başkanım sen bugün bir fedakarlık yaptın anneler gününde annenin bu özel gününü telefondan kutladın. Bizim sana bir sürprizimiz var” dedi ve Muharrem İnce’nin annesini sahneye çıkardı.

Muharrem İnce Anneler günü sürprizi

Anne İnce, yapılan bu sürpriz karşısında şaşkınlıkla kendisine bakan oğlunun yanına gidip birbirlerine sıkıca sarıldılar. Bu sırada Muharrem İnce’nin gözlerinin dolduğu dikkatlerden kaçmadı.

Muharrem İnce Anneler günü sürprizi

Muharrem İnce Anneler günü sürprizi
FOTOĞRAFLAR, GÖKMEN ULU /SÖZCÜ

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin