Muharrem İnce: Vizesiz Avrupa'ydı şimdi Bakanlar gidemiyor!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Muharrem İnce: Vizesiz Avrupa'ydı şimdi Bakanlar gidemiyor!

Avrupa'nın iki önemli ülkesi Almanya ve Hollanda'nın Türkiye politikaları skandal boyutuna vardı.. Muharrem İnce: Şu anda Hollanda, Almanya bizimle dalga geçiyor. Meclis'te kanun çıkmış. Almanya, Fransa bunu bilmiyor mu? Adam sana bunu hatırlatıyor. Önce bunu değiştirmen lazım. Geçen sene 'vizesiz Avrupa'ya gideceğiz' diyorlardı şimdi Bakanlar düğün salonuna gidemiyor. Avrupa'ya rezil olduk.

Takip Et

CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce, referandum çalışmaları için bulunduğu Yalova’da vatandaşlara hitap ediyor.Mitingde gündeme ilişkin konulara değinen İnce “Hayır diyenlere terörist diyen terbiyesizdir. Bu referandumu anlatamıyorlar bir türlü. Ya idam diyorlar ya da Almanya’yla kavga ediyorlar” diye konuştu.

Almanya başta olmak üzere Avrupa ülkeleri ile yaşanan ‘miting krizine’ de değinen Muharrem İnce  “2008’de bir kanun çıktı. Kanun şu; ‘Yurt dışında temsilciliklerinde ve gümrüklerde propaganda yapılamaz’ Biz kendimiz yurt dışı propagandayı yasaklamışız. Şu anda Hollanda, Almanya bizimle dalga geçiyor. Meclis’te kanun çıkmış.  Almanya, Fransa bunu bilmiyor mu? Adam sana bunu hatırlatıyor.  Önce bunu değiştirmen lazım.

İLGİLİ HABER

Türkiye, Almanya ile bir problem yaşarsa biz Türk hükümetini destekleriz ama milleti kandırmak için yapıyorlar bunu. Geçen sene ‘vizesiz Avrupa’ya gideceğiz’ diyorlardı şimdi Bakanlar düğün salonuna gidemiyor. Avrupa’ya rezil olduk” dedi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin