Muharrem İnce, Erdoğan'ı ezdi geçti: İşte reyting sonuçları


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Muharrem İnce, Erdoğan'ı ezdi geçti: İşte reyting sonuçları

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, katıldığı televizyon programlarında reytingleri altüst etmeye devam ediyor.. Öyle ki, İnce TV programlarının yanı sıra canlı yayına çıktığı anda da sosyal medyada en çok konuşulan konu haline geliyor.

Takip Et

Tarihi 24 Haziran Erken Seçimleri'ne sayılı günler kaldı.. Cumhurbaşkanı adayları seçimden zaferle çıkabilmek için TV kanallarında katıldıkları canlı yayın programlarıyla vaatler veriyor ve seçmenleri ikna etmeye çalışıyor. Peki hangi aday ne kadar izleniyor ve daha çok reyting alıyor?

İNCE'NİN EZİCİ ÜSTÜNLÜĞÜ

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, dün akşam katıldığı televizyon programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Program, 44.13’lük izlenme oranıyla reyting rekoru kırarken, aynı kanalda Pazartesi akşamı soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yayını ise Survivor ve dizilerin gerisinde kalarak 11,21 reyting almıştı.

ERDOĞAN, SURVIVOR VE DİZİLERİ GEÇEMEDİ

Muharrem İnce mi Recep Tayyip Erdoğan mı?
Erdoğan'ın reytingi Survivor ve Çukur dizisinin de çok altında kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Pazartesi günü üç kanaldan gerçekleştirilen ortak canlı yayını 11,21’lik reytingle Survivor ve dizilerin gerisinde kaldı.

Muharrem İnce mi Recep Tayyip Erdoğan mı?
Muharrem İnce'nin konuk olduğu Türkiye'nin Nabzı programı reyting rekorklarını alt üst etti..

Muharrem İnce’nin daha önceden CNN Türk’te katıldığı program da reyting rekoru kırmış ve sosyal medyada dünya genelinde TT olmuştu

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin