İnce: Herkes biliyor, Erdoğan gelirse Türkiye'yi karanlık günler bekliyor.


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
İnce:  Herkes biliyor, Erdoğan gelirse Türkiye'yi karanlık günler bekliyor.

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce İstanbul Bağcılar'da vatandaşlara sesleniyor.. İnce konuşmasında, 'Neden birden erken seçim kararı aldı. Kriz kapıda. Erdoğan bu krizi atlatamaz. Neden dünya ile kavgalı, Türkiye'de demokrasi olmadığını biliyorlar. Türkiye'de yeni bir taze kana ihtiyaç var. Onun için Erdoğan gelirse Türkiye'yi karanlık günler bekliyor. Ülkemiz bugün Amerika'dan, İngiltere'den, Rusya'dan yönetiliyor. ben Ankara'dan yöneteceğim...' dedi. İnce'nin sözleri sonrası miting alanı 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz..' sloganlarıyla inledi..

Takip Et

“AK Partililer de kardeşim Ülkücüler de kardeşim. Fakirlikten gelip saraylı olmadan cumhurbaşkanı olmak istiyorum.”

Muharem İnce'nin konuşmasından satırbaşları:

Bütün partilerin seçim vaatlerini okudum. Bazı projeler çok hoşuma gitti. Hiç fark etmez. Başka partilerin projesi de olsa memleketin yararına olursa o projeleri de yapacağım söz veriyorum. Türkler Orta Asya’da atı vardı, yoğurdu vardı, kuru eti vardı. O yüzden bozkırlarda başarılı oldu. 2018’de başarılı olmak için iyi eğitilmiş gençlere ihtiyaç vardır. Kindar nesil istemem sevgi dolu nesil isterim. Zorla dindar kindar nesil olmaz. Veli çocuğuna fıkıh kelam aldırmak isterse seçmeli olarak bu dersleri vereceğiz. Obürü de geldi ben istemiyorum dedi. Sen de gidemezsin. Ailenin bileceği bir iş bu.

Gelecek 100 yılı kaçırmak istemiyorum. Bu değişimi kavrayamazsak 100 yıl fakir oluruz. Ben elektrikli otomobil diyorum o benzinli otomobil diyor. Nanoteknoloji diyorum, uzay madenciliği diyorum. Erdoğan’dan 3 proje geldi. Park yapacakmış, kıraathane açacakmış, park açacakmış.. Sen Bağcılar belediye başkanı mısın?

Köprüyü yıkacakmış diyor, kim dedi sana yıkacakmış diye? Saray’daki zihniyeti yıkacağım, Sarayı neden yıkayım?

Erdoğan 2002 yılında yola çıkarken başka biriydi. Şu anda Erdoğan beyaz Türk ben de Türkiye’nin zencisiyim. Harama bulaşan o ben değilim. Statükocu o ben yenilikçiyim. Bayaz çayı içen o sizinle siyah çayı içen benim. Muhafazakar kardeşim sana yakın olan benim ben. Gazetelerin manşetini atan Erdoğan gazete patronları ile kavga eden berim ben. İsrail ile gizli anlaşma yapan o Filistinlilerin hakkını savunan benim.

Neden berden erken seçim kararı aldı. Kriz kapıda. Bu krizi atlatamaz. Neden dünya ile kavgalı, Türkiye’de demokrasi olmadğını biliyorlar. Türkiye’de yeni bir taze kana ihtiyaç var. Onun için Erdoğan gelirse Türkiye’yi karanlık günler bekliyor. 16 senedir yönetiyor. Bütün dünyada böyle olmuş, değiştirmekte fayda vardır, huzur vardır huzur. Başımı kapatıyorum kapat, açıyorum aç. Hiçkimsenin kıyafetiyle uğraşmadan, Türk Kürt diye ayırmadan.. Kadınlara sesleniyorum mutfakta aş mı fişer taş mı pişer siz biliyorsunuz. Şu anda 100 kadından 32’si çalışıyor bunu 2 katına çıkaracağız.”

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin